Milyen vastag a csuklótok?
Csak gondolj bele logikusan kin néz ki izmosabbnak egy 40+os karral akinek olyan vastag izuletei,csontjai vannak mint egy fatonk vagy akinek vekonyabb izuletei, csontjai vannak,plusz ugye a testépités az aranyokrol szol igy hat az izom csak egy eszkoz a tokeletes aranyok eleresehez tehat nem szamit a centi
Itt van ket pelda vekony izuletek: [link]
Vastag: [link]
Szerintem nem annyira az, hogy izmosabbnak néz ki vékony csuklóval, inkább jobban néz ki, valahogy "rajzfilmfigurásabb" vagy hogy mondjam... Igazad van, alap, hogy jól mutasson az ember, a konkrét számokon boldogan csámcsognak a fanok a fórumokban, de ránézésre más.
Bár tuti van, akinek a vastag csuklós tűnik masszívabbnak, férfiasabbnak s nem a kontraszt.
De attól még nem kellene feltétlenül a vékony ízületeseknek menni versenyre s profinak, azért vannak más szempontok is... Ennyire sokat számít ez? Lehet, nem értek hozzá.
Anno azt hittem, hogy á, harmincas nőként szinte csak negatívumaim vannak, ha izmot akarok felszedni (bár a nők közül könnyebb kitűnni, mert a legtöbbek egy 2 kilós súlyzót sem emelnének meg), de aztán itt ezt olvasom, hogy az alacsonyság ezért jó, a testtípusom azért, s még a vékony csukló is jó... Még a férfiaknak is, de a kontrasztemelés hatása nálam is meglesz. A kar a szívem csücske, azt szeretném impresszívvé tenni, de azért nem túlzottan, amire nincs is semmi esélyem naturálban, nem kell visszafognom magam, mehet, ami a csövön kifér (amíg jól csinálom a gyakorlatot, persze). Ez is jó pont, nem kell félnem, hogy hű de izmos leszek, bár ez férfiként is igaz lenne naturálban, bennem pedig eleve sosem merült fel ez a lehetőség, sosem értettem azokat a nőket, akikben igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!