Miért ilyen gondolkodásképtelen az emberek nagyobbik része?
-"Szoktál fehérjeport inni?"
-"Nem, naturál vagyok"
WTF?! Olyan nehéz lenne elgondolkodni hogy mi is az a fehérje ami szinte minden ételben megtalálható még a kindertojásban is?! Úgy bírom mikor azt hiszik hogy ettől nő az izom a csirkét meg azért esszük mert csak az van otthon.. Jönnek a r@atyi kérdések hogy káros e meg ilyenek aztán meghallják hogy vannak benne mesterséges édesítőszerek és akkor már felejtős is a dolog persze a Kinderbuenó meg a felvágottak amiknek kb 70%-a hús többi meg adalékanyag az meg jöhet 7 pofára.. Vicc. Miért nem lehet megérteni hogy a fehérjepor ugyanolyan étel mint akármi más kaja? Nem az a szomorú hogy most valaki egyáltalán nem olvasott utána a dolognak de azért ossza az imát hanem hogy teljes mértékben gondolkodásképtelen a személy. Ennyire nem képesek az emberek? Akinek inge vegye magára. Ti mit gondoltok?
azért amikor minden sportban mondják, hogy dopping nélkül nem lehet sikert elérni, akkor mit szóljon, amikor ezekhez képest kétszer akkora emberekkel reklámozzák?
És attól, hogy legális, hát a cigi, alkohol, is legális.
És igazuk van. :)
nem kell leoltani, nem azért írtam.
Ez van,nem gondolkodni kényelmes,elég más véleményét a magukénak gondolni,vagy még azt se...
Amúgy ebben valamilyen részben a tápkiegbiznisz is felelős,hiszen tudat alatt úgy manipulálják őket,hogy "Vörös Zoli is a tömegnövelőtől meg a fehérjeportól néz ki jól" de közben a koxolás tényét meg már nem annyira reklámozzák...
Persze ettől még nincsenek felmentve a nem-gondolkodás "vádja" alól.
Múltkor munkahelyemen mondja a csaj,hogy a barátja is edz,és "gyógyszertárban vett ilyen tablettás tömegnövelőt,tudod nem ilyen sz.r fehérjéket meg porokat meg ilyeneket,amiket beszúrnak maguknak,hanem rendes tablettásat receptre.El akartam neki magyarázni,hogy a barátod koxol,mint a kazán,de inkább csak magamban mosolyogtam.
Szerintem meg te vagy a gondolkodásra képtelen meg azok a válaszolók akik beírták, hogy hát igen mindenki hülye csak én vagyok helikopter.
Nagyon könnyű úgy okosnak lenni, hogy jártas vagy a témában és hasonló emberek társaságában vagy. De aki soha életében nem edzett (vagy most kezdi és még tudatlan) nem is ismer testépítőket az honnan tudná, hogy mi az a fehérjepor meg tápkieg? Sehonnan. Szóbeszédből meg városi legendákból hallot róla, hogy attól nő az izom, nem áll majd fel stb. Mert ez egy tipikus városi legenda, amiből millió van és biztos vagyok benne, hogy te is elhittél sőt terjesztesz is rengeteget hadd ne mondjak példákat.
Mikor beviszed a szerelőhöz az autódat mert beszart te is ugyan olyan hülyének tűnsz a szerelő szemében mert 80.000 nél nem állíttatad be a szelephézagot pedig milyen triviális dolog.
És most nem azokról beszélek akik ide járnak "téríteni" , hogy mindneki azonnal hagyja abba a tápkieg fogyasztást mert kox van bele keverve és tönkre tesszük magukat, mert ezek tényleg idióták.
En teljesen biztos vagyok benne, hogy az emberek nagy resze idiota ebben egyetertek, azzal a kovetkeztetessel nem ertek egyet ahogy a kerdezo idejutott.
Azert nem a par eve edzo sracok szoktak ezt a sok hulyeseget osszehordani a tapkiegrol hanem akiket nem erint a tema es nem olvasnak utana. Van olyan is alairom aki edz es megis hulye a temahoz de ez azert eleg kis szazalek ezt nem neveznem "az emberek nagyobbik reszenek".
Sokaknak ez az edzésdolog teljesen fehér terület, fogalmuk sincs róla. A kisebbik gond az, hogy egyesek ennek ellenére is okoskodnak róla, és nem mondják azt, hogy "hát én ehhez nem értek, nem foglalok állást". Vannak olyan weboldalak, amik teljes erőbedobással osztják a hülyeségeket, és sok laikus ezekből tájékozódik. Mivel máshonnan nincs tudása, és úgy gondolja, megbízható, amit olvas, meg hát eleve is ez a köztudat, akkor benne nem fog felmerülni, hogy hátha mégse, pláne, ha nem is érdekli az edzés. Biztos mindannyiunknak vannak olyan dolgok, amiket nagyjából tudni vélünk, de egy szakértő csak fogná rajta a fejét.
A nagyobbik gond az, hogy ha egy hozzáértőbb ember észérvekkel, bizonyítékokkal áll elő, hogy az nem úgy van, és értelmesen megpróbálja elmagyarázni, hogy miért, akkor egyesek csak kötik az ebet a karóhoz és a hozzáértőt hülyézik le. Na EZ a valós probléma. Nem kötelező mindenhez érteni, csak legyen tisztában az ember a saját korlátaival.
Viszont amíg a hülyéket nem világosítja fel az ember, nem tereli őket a helyes útra (mindezt ugye értelmesen, érvekkel), akkor ne sopánkodjon azon, hogy a hülye nem tudja, mi a valóság. Hát honnan kéne tudnia? Ki mondja meg neki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!