Miért ilyen gondolkodásképtelen az emberek nagyobbik része?
-"Szoktál fehérjeport inni?"
-"Nem, naturál vagyok"
WTF?! Olyan nehéz lenne elgondolkodni hogy mi is az a fehérje ami szinte minden ételben megtalálható még a kindertojásban is?! Úgy bírom mikor azt hiszik hogy ettől nő az izom a csirkét meg azért esszük mert csak az van otthon.. Jönnek a r@atyi kérdések hogy káros e meg ilyenek aztán meghallják hogy vannak benne mesterséges édesítőszerek és akkor már felejtős is a dolog persze a Kinderbuenó meg a felvágottak amiknek kb 70%-a hús többi meg adalékanyag az meg jöhet 7 pofára.. Vicc. Miért nem lehet megérteni hogy a fehérjepor ugyanolyan étel mint akármi más kaja? Nem az a szomorú hogy most valaki egyáltalán nem olvasott utána a dolognak de azért ossza az imát hanem hogy teljes mértékben gondolkodásképtelen a személy. Ennyire nem képesek az emberek? Akinek inge vegye magára. Ti mit gondoltok?
miért nem reklámozzák tv be, és miért nem kapható élelmiszer boltokban?
már kapható tesóba.
mert az emberek szegények voltak régen, becsapható reklámokkal.
azt akartam írni, hogy ami a reklámba van, azt veszik.
És nyilván azért nem reklámozták régen, mert az emberek szegények voltak, nem volt nagy piac
Figyelj, nekem egy - azóta - távoli ismerősöm dicsekedett vele, hogy ő natúrban nyomja, semmi fehérje, de se tojás, se semmi extra, csak amit otthon a szüleim főznek. Ezt így adta elő.
Fogadd el, hogy az emberek többsége olyan egyszerű, mint a faék. Minden tekintetben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!