Scitec 100% Whey Protein melyik ízben a legjobb?
Figyelt kérdés
nektek melyik jött be a legjobban?2016. febr. 7. 17:23
1/10 anonim válasza:
Régen ittam, de akkor a karamell volt a kedvencem.
2/10 anonim válasza:
Csokis,Epres- fehércsokis, karamellásat én személy szerint utálom, pedig rendesen imádom a karamellát.
3/10 anonim válasza:
Ízlés kérdése. Nekem a citromos túrótorta mindent vitt, az eddigi legfinomabb, amit kóstoltam.
4/10 anonim válasza:
Na igen, nekem pl kedvenc még a csoki-kókusz, amiből egyszer kaptam ingyen 2 kilós, mert edzőtársam szó szerint hányt tőle, annyira undorító volt neki.
5/10 anonim válasza:
Tejcsoki a legjobb vagy a fehér csoki.
6/10 anonim válasza:
Nekem a fahéjas-almás a kedvenc, meg még talán a csokis. Az erdei gyümölcsöst utálom, de szerintem a kókuszos csokis a legrosszabb.
7/10 anonim válasza:
Nekem a banános és az epres volt a kedvencem. Jó volt még a fehér csokis, tejcsokis és a csokis-mogyorós is.
8/10 anonim válasza:
csoki, csoki-kokusz, rocky road, eddig ezek a kedvencek.
9/10 anonim válasza:
Sokat nem is próbáltam még, az üzletben ahonnan veszem, mindig ugyanazok vannak. A rocky-road az mit takar?
10/10 anonim válasza:
A tejcsoki, fehércsoki és vanília számomra évek óta a kedvencek és megunhatatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!