Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit kéne aludnia egy 17...

Mennyit kéne aludnia egy 17 évesnek kondi mellett?

Figyelt kérdés

2016. febr. 2. 20:26
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
16 évesen nem természetes. Kivéve 1-2 embert aki alkatilag olyan, hogy 40 körüli a karja.
2016. febr. 3. 14:10
 12/14 anonim ***** válasza:

Ráadásul hiába puffasztod vele tiniként 42-re, erő nem lesz benne. Még nem érett meg a test ilyen idős korra, van aki még javában nő. Meg gyerek és gyerek közt is van a különbség, de nem mindenki lesz teljesen kifejlett 17 éves korára. Van akinek még csak pelyhedzik a szakálla, most kezd el átformálódni az izomzat, a csontozat most erősödik. Hiába pufizod fel a karod, semmi értelme, csak rápakolod a pálcika testedre a természetellenes izomtömeget, amit a büdös életbe nem szereznél meg anélkül, hogy túlennéd magad állandóan, plusz ennek a fenntartásához is természetellenesen sokat eszik az illető, főleg ha előtte vékony volt, vagy csak szimplán átlagos. Szóval semmi értelme a vékony testedre ilyenkor rárakni +10-12 kg izmot egy év alatt, mert ki se fejlődtél még. Szerintem bőven ráér később. Először bírjunk lefutni egy cooper tesztet jó eredménnyel. Nekem is ez a célom. Azzal többre mész, mintha Van Damme leszel fél év alatt természetes ellenes módon a nem megfelelő korban.

Viszlát.

2016. febr. 3. 14:16
 13/14 anonim ***** válasza:

Pontosan annyit kéne, amennyit a szervezet kíván - vagyis amikor magadtól ébredsz fel, és nem a vekkerre. (Értem én, hogy iskola, meg minden, de az iskola az maga az egészségrombolás.)

Túlfűtött lakásban 8, hűvesebb lakásban kb. 9 órát kívánna a szervezet magától. Hát legalább az átlag 8 óra jöjjön ki (vagy törekedj afelé), hosszabb hétvégi alvásokkal bepótolva...

2016. febr. 4. 01:18
 14/14 anonim ***** válasza:

"az iskola az maga az egészségrombolás"

Egyetértek. Végre egy normális ember.

2016. febr. 5. 14:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!