Nagyobb fenék, hogyan?
sokkal nagyobb feneket szeretnék. szinte deszka vagyok:/ és ez zavar:/. 5 hónapom van rá hogy sokkal nagyobb fenekem legyen. Nem szeretnék dietazni! igyis elég sovány vagyok nem 1 ember cikiz ezért szóval már úgy vagyok vele hogy ha hízni nem tudok akkor sportolassal legyen már nagy fenekem. Sokat számítana ez nekem ha tényleg nagyobbak lennének mert már elegem van mindenkibol:/
Az idióta valaszoktol/beszolasoktol Kérem kíméljenek.
14/L
Nyárra kell a forma?
Súlyzós edzés és helyes étrend. Máshogy nem fog menni, főképp ha alapból vékony típus vagy.
Nincs túl sok választásod. 14 évesen még nem kellene súlyzós edzést végezned, súlyok nélküli otthoni edzéssel viszont kizárólag csak az idődet és energiádat pazarlod, hiába kezdesz el guggolni meg ugrabugrálni órákon keresztül, nem fogsz fejlődni.
5 hónap alatt egyébként sem lesz sokkal nagyobb a segged még normális, súlyzós edzéssel sem. Egy szép, kidolgozott testalkat évek munkája. Javaslom, hogy 1-2 év múlva kezdj el újra gondolkodni ezen a témán.
Szerintem meg nem kell beszarni a súlyzós edzéstől, csak nem kell embertelenül nagy súllyal végezni.
Az ilyen fenekes kérdések már annyira gyakoriak, mint a kockahasas kérdések, szóval ezekre már csak reflexből is lehet válaszolni.
Seggre jó gyakorlatok: Guggolás, kezdésnek 10-15 kg súllyal, magad előtt fogva egy darab egykezes súlyt. Kitörés, két darab 5-7,5 kg egykezes súllyal, csípőemelgetés, lábkitolás, amit igazából csak én hívok így, nem tudom mi a neve, de bokasúllyal kell. Letérdelsz és könyékre ereszkedsz, az egyik lábadat meg kitolod a magasba.
A leghatékonyabb a guggolás és kitörés, ha csak ezeket végzed már az is jó. Edzés, utána két na pihenő. És kajálj sokat, hús is menjen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!