Csak szerintem nem illik össze a tetoválás és a testépités?
Figyelt kérdés
nem értem hogy miért kell elrontani a testet. ha van egy szép, kidolgozott fizikum, miért kell összefirkálni? manapság menő úgy kinézni mint egy mesefigura? pl Martyn Ford, Rich Piana, Dwayne Johnson, mind sokkal jobban néznének ki varrás nélkül2016. febr. 1. 20:41
11/14 anonim válasza:
Az, hogy neked nem tetszik kérdező, az a te dolgod, attól még nem idióta, se nem gyerekes az akinek meg van. Sokkal inkább te vagy gyerekes, ha így gondolod. Rohadtul semmi közöd hozzá! Nézz másfelé, oszt csókolom.
12/14 anonim válasza:
Szerintem jól néz ki. Ezek nem firkálmányok, van akinek sokat jelent. Nekem nincs, nem is nagyon lehet, mert nem nagyon tolerálná a bőröm, de aki akar az tőlem csináljon. Vannak ízléses tetkók is. Mondjuk szerintem a mutert ne tetováltassa senki a mellkasára, mert például ha kefélsz egy csajt szemből, akkor viccesen néz ki, ha néz rá az anyós. :)
13/14 A kérdező kommentje:
félreértés ne essék, nem azt mondtam hogy megverem azt, akinek tetoválása van, a nőmnek is van, mind két kezén, bár ő nem is eddz, csupán számomra ez kicsit oxymoron, és érdekelt más véleménye is
2016. febr. 2. 22:34
14/14 anonim válasza:
Nem oxymoron. Szép testen a tetkó is sokkal jobban mutat, mint nyamvadton :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!