Miért pont a testépítés van piedesztálra emelve?
A közösségi oldalak tele vannak olyan motivációs képekkel amiken kondisok szerepelnek. Ezek többsége általános életigazságokkal operál. "Nem szabad feladni, csak a gyengék adják fel"
Mintha az élet más területén lévő erőfeszítések semmisek lennének az izomzat építésének munkálatai mellett.
Train with brain nevű facebook csoportban is már olyan szinten felsőbbrendűnek hiszi magát a többség, hogy az valami elképesztő. Mitől több egy szép eredményeket elért kondis egy nemzetközileg sikeres művésztől? Semmivel :D
Na ezt válaszoljatok meg nekem. Aki ilyen képeket gyárt, vagy aki jön azzal hogy ő gyúr ezért istenkirály, a többi ember aki meg nem kondizik gyenge és másodrendű.
Ez miért alakult ki bennetek?
Hűha,ez aztán jól mellé ment. Dehogy utálom a testépítést. Aki a helyén kezeli azzal nekem semmi problémám. Nem kondizok, de mikor lejártam terembe mindig kértem tanácsokat a tapasztalt egyénektől... Ennyit az analizálásomról.
Nekem azzal van bajom mikor az elvakult gyúrósok csak a saját maguk küzdelmét ismerik el eredménynek. Ha valaki teszem azt egy nádszál, vékony karú illető. Vagy túlsúlyos, nem érdekli őket hogy ezek az emberek lehet, hogy elismert matematikusok vagy festőművészek, akkor is "gyenge emberek" mert így néznek ki. Ti is csak kiforgatni tudjátok a másik szavait.
Semmit nem forgatunk ki, arról nem tehetünk, ha nem tudsz fogalmazni. ;)
Nem tudom, honnan veszed, hogy nem ismerjük el mások eredményeit. Ok, hogy én kezdő vagyok, de az ismeretségi körömben sem tudok olyat, aki lefikázná mások eredményeit.
"Vagy túlsúlyos, nem érdekli őket hogy ezek az emberek lehet, hogy elismert matematikusok vagy festőművészek, akkor is "gyenge emberek" mert így néznek ki. "
felőlem aztán lehetnek fizikusok is, a teremben edzeni kell, nem fizikai képleteket megoldani.
ha ő cérnamtélt vastagságú karral rendelkezik az ő baja.
de nyilván ha lement edzeni ezen változtatni akar, tehát nem tetszik neki sem.
Az már lehet, hogy szinte nem fog semmit sem elérni, ilyen gondolkodással, de nem is baj, hiszen ő fizikus, ő ezt csinálja.
Én sem írkálok a tudomány kategóriában testépítőként, hogy lenézem a tudósokat.
Hidd el, itt sem szeretik az ilyen mentalitást.
Amúgy a kérdező normális kérdést tett fel, jogos a meglátása és ti azonnal "visszatámadtok". Erősítitek az igazát.
Kérdező, a testépitok is emberek, csak joval tobb kozottuk a "suliban tizevesen elvertek vagy kigunyoltak mert ronda voltam" tipus, amit ok edzessel TÚLkompenzalnak. Ehhez jon egy adag csordaszellem(mindenki olyan, mint en, csoporthiz tartozás erzese). Azzal az apró különbséggel, hogy az eredetileg az egészséges életmód ki van kiáltva, mint a cél. Más kérdés, hogy a nagy egészségbe azért belefér egy két mekis hambi, meg ótvargyorsbüféshotdog meg szurik...és itt eljutunk oda, hogy a művész drogozik, te meg tolod a szurit és azt hiszed, hogy ott állsz izmosan és elértél valamit. Valami nagyot. S ezt mindenki látja. És senkit nem érdekel, csak a többi gyúróst. De mivel a facebook kozonsegenek nehezen mutatsz meg egy uj fizikai képletet és egyebkent sem az ertelmisegre jellemző, hogy kozossegi oldalakon üzenőfal görgetéssel tölti az idejét, addig a duzzadó mellizom még a legprimitívebb kőbunkó szemében is megér egy lájkot. 9 év edzésmulttal igazat kell adnom. Tényleg azt hiszik emberek, hogy valami szent grál, ha izmos vagy és nem gorbe a hatad meg kinyomsz 100 kilót. Nem. Ez az alap. A nulla. A többiek minuszban vannak. Kinézetre edzeni férfiként meg b**is. Mert az erővel úgyis jön az izom.
És a legrosszabb, hogy azok, akik normálisan, az egészségükért( nem a wellness szinten, hanem az esszel nagy sulyokkal edzes alatt ertem az egeszseget) edzenek, azokat ezek, a többseg megszegyeniti.
Magyarul attol, hogy valaki nem a motorjat,a kocsikulcsat meg az ájfónt teszi ki,hanem a bicepszet, ugyanaz a komplexusos proli, aki bizonyitani akarja, hovy ő valami egyeniseg. Pedig nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!