5/18 anonim válasza:
Az igen. Nem gondoltam volna, hogy ilyen retardáltak az emberek.
6/18 anonim válasza:
Láttam már durvábbat is. A szintolmatyik mellett ezen meg se kell már lepődni.
7/18 anonim válasza:
Nálunk is jár a terembe egy ilyen srác, szóval simán létezik. Nevetségesen néz ki a nagy felső test a pálcika lábakon.
8/18 Cortez70 válasza:
Szóval nyomjátok lábra is, ne legyetek bznyákok. ;)
9/18 anonim válasza:
Pedig szép, csinos, karcsú lába van, modellnek is elmehetne :D
Elég bizarr. Nincs egész alakos tükre? Ha már józan esze nincs? Én is gyúrok lábra (az én bébi szintemen), pedig engem leginkább a kar érdekel, főleg a bicepsz. Csinos izom, na. De a kiegyensúlyozatlanság nem jó.
10/18 anonim válasza:
Van ilyen sok... Azért mert gatyamodell valaki, attól még van lába, sőt! Pont azért kellene, hogy legyen az is.
Ettől a vádlitól még egy normál nőé is vastagabb (aki nem edz). Egy edzett női kartól is vékonyabb. Undorító. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!