Ha szteroid kúra után nem áll fel, akkor milyen orvoshoz kell hogy menjek?
Figyelt kérdés
Normálisan levezettem,ment a hcg kúra utánrendesen de semmi haszna nem volt és nagyon aggódok hogy mi lesz.2016. jan. 25. 19:59
11/50 anonim válasza:
De nem hobbi szinten. Ha valaki minden nap körbe futja a Margit-szigetet, az nem fog doppingolni. Csak kedvtelésből, egészséges életmód miatt fut.
Ezzel ellentétben rengeteg hobbi testépítő cuccol. Tizenévesek is nyomják már. Egészséges életmódnak teljesen ellentmondva.
12/50 Cortez70 válasza:
Arról nem maga a testépítés mint sportág a felelős, hanem maguk az egyének.
13/50 *Glissade* válasza:
Szerintem csak troll kérdés. ;)
Eddig a kox még nem nyírt ki senkit, nem? Az meg hogy ne álljon fel utána teljeséggel lehetetlen.
A kox nem káros! ;)
14/50 *Glissade* válasza:
Maguk az egyének határozzák meg a testépítést, mint sportágat.
Corti. :)
15/50 *Glissade* válasza:
Kérdező, azon is gondolkozz el mit fogsz majd bekamuzni az orvosnak, mert ha megtudja, hogy a kox miatt történt börtönbe is csukhatnak miatta!
16/50 Cortez70 válasza:
Sokan meg nem cuccolnak. Az is meghatározó akkor. ;)
17/50 Cortez70 válasza:
De aki utálja ezt a sportot az minek ír ebbe a kategóriába? Pláne elmebetegek minek írnak, mint gliss.
18/50 anonim válasza:
Koxolni nem tilos, nem csuknak miatta senkit börtöne.
19/50 *Glissade* válasza:
21-es irónia volt. :)
Utolsó!
Akkor tulajdonképpen, ha én beszerzem magamnak a szert, használom. Lebukok. Annak semmilyen következménye nincsen?
20/50 anonim válasza:
Nincs. Ha drogozol sincs, eladást, gyártást büntetik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!