Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyit ehetek es mit ennyi...

Zsofik.a kérdése:

Mennyit ehetek es mit ennyi mozgas mellet?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Régebben is látogattam konditermeket de mindig 1-2 honap utan ilyen-olyan urugyel abba hagytam

Most elkezdtem es vegre ugy,erzem hatása is van es nagyon szeretek mozogni bar ez lesz meg csak a 4. Hetem

Heti 6x jarok hetfon :kardio kb 600kcal egetek neha picit tobbet aztan has edzes ami 1 oras edzest vesz meg utana igenybe

Kedd szinten ugyanigy kardio csak aztan annyi kulonbseg hogy lab edzes es ugyanigy 1 ora

Szerda "pihi" akkor csak 600kcal kardio

Csutortok reggel kardio, aztan has este 1 ora zumba ora

Pentek kardio lab edzes

Es szombat megint "pihi" ugy hogy csak kardio

Tudom sokat mozgok .de en ezt elvezem

Most 1-2 honapig az a celom hogy az 5kg feleslegem lemenjen de azert edzek hasra es labra hogy valamennyi izom azert epuljon kozbe

Csak hat az etkezessel megvagyok love

Vagyis tudom miket kell enni es mit nem kene gondolok itt szenhudrat cukor telitett zsirok

Es sok turo tojas feherje csirkemell hhal zoldseg gyumi ..stb

Csak nem tudom mikor es mennyit egyek hogy kicsit epuljek is de ne hizzak

Aztan miutan lement az 5kg elkezdek tomegelni

Amugy most kezdem meg csak a feherje turmixot bio tech iso whey zero bananost

Azt edzes utan gondoltam napi 1x

Aki elolvassa annak nagyon szepen koszonom..aki esetleg segiteni tud annak meg inkabb ..a helyesiras hibakert kulon elnezest kerek

Es legyszii a kisgonosz beszologatok kimeljenek

Epito kritikat persze szivesen olvasok

18/lány

2016. jan. 24. 18:28
 1/2 anonim ***** válasza:
Alapokat olvasd el, Googléban keress rá, ingyen letölthető PDF: Sárga Kapszula
2016. jan. 24. 18:51
 2/2 anonim ***** válasza:
Ha 2 hónap múlva elkezdesz tömegelni akkor pont a nyár közepére fog esni a szálkásítás, diéta. Ezzel számolj! 3-4 hónapos időintervallumokban érdemes gondolkozni. Én ezt az 1-2 hónapot inkább arra fordítanám hogy izmosodjak és elérjem a megfelelő testarányokat. Utána diéta nyárig. Persze lehet tömegelni nyáron is de szerintem nem szerencsés döntés. Ha fogyni szeretnél ügyelni kell rá hogy az izmokat megőrizd ezért több fehérjére lesz szükséged mint előtte. Keress egy szálkásító étrendet és figyeld meg hasonlítsd össze egy tömegnövelő étrenddel. Számold a kalóriákat jó kiindulási alap lehet a kaloriaguru.hu Számold ki az alapvető kalóriaigényed. Igen ez a jó hír a tested akkor is égeti a kalóriákat amikor egy helyben ülsz. Ha megvan a kalória igényed akkor ahhoz igazítsd a kaját ha fogyni szeretnél napi minusz 200-300kcal-ra jöjjön ki.
2016. jan. 26. 20:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!