Mennyit ehetek es mit ennyi mozgas mellet?
Sziasztok! Régebben is látogattam konditermeket de mindig 1-2 honap utan ilyen-olyan urugyel abba hagytam
Most elkezdtem es vegre ugy,erzem hatása is van es nagyon szeretek mozogni bar ez lesz meg csak a 4. Hetem
Heti 6x jarok hetfon :kardio kb 600kcal egetek neha picit tobbet aztan has edzes ami 1 oras edzest vesz meg utana igenybe
Kedd szinten ugyanigy kardio csak aztan annyi kulonbseg hogy lab edzes es ugyanigy 1 ora
Szerda "pihi" akkor csak 600kcal kardio
Csutortok reggel kardio, aztan has este 1 ora zumba ora
Pentek kardio lab edzes
Es szombat megint "pihi" ugy hogy csak kardio
Tudom sokat mozgok .de en ezt elvezem
Most 1-2 honapig az a celom hogy az 5kg feleslegem lemenjen de azert edzek hasra es labra hogy valamennyi izom azert epuljon kozbe
Csak hat az etkezessel megvagyok love
Vagyis tudom miket kell enni es mit nem kene gondolok itt szenhudrat cukor telitett zsirok
Es sok turo tojas feherje csirkemell hhal zoldseg gyumi ..stb
Csak nem tudom mikor es mennyit egyek hogy kicsit epuljek is de ne hizzak
Aztan miutan lement az 5kg elkezdek tomegelni
Amugy most kezdem meg csak a feherje turmixot bio tech iso whey zero bananost
Azt edzes utan gondoltam napi 1x
Aki elolvassa annak nagyon szepen koszonom..aki esetleg segiteni tud annak meg inkabb ..a helyesiras hibakert kulon elnezest kerek
Es legyszii a kisgonosz beszologatok kimeljenek
Epito kritikat persze szivesen olvasok
18/lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!