Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A mai magyar testépítők...

A mai magyar testépítők között vannak akik jobbak, mint Schwarzenegger fénykorában?

Figyelt kérdés

2016. jan. 24. 09:48
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Az egy dolog hogy nincs olyan vékony dereka és olyan jó struktúrája viszont ha csúcsformájában nézzük őket akkor arányaiban Kiss Jenő jóval nagyobb és szárazabb. Arnold 188 cm és 107 kg Jenő viszont 174 cm és 110 kg. Ha Kiss Jenő 188 cm lenne és megtartaná az arányait akkor alsó hangon 125 kiló lenne.
2016. jan. 24. 13:04
 12/19 Cortez70 ***** válasza:
Attól függ, hogy mit pontoznának jobban. Arnoldot egyszer elverte Zane is, pedig kisebb volt, de az esztétikum akkor jobban számított.
2016. jan. 24. 13:10
 13/19 anonim ***** válasza:
A testsúly nem mérvadó.
2016. jan. 24. 13:12
 14/19 anonim ***** válasza:

Cortezzel egyet értek.

Nyilván nem a testsúly számít hanem a "hús" és a "váz" aránya. + a hús eloszlása, struktúra, definiáltság, szárazság. Egy jó bíró meg tudja állapítani ezen szempontok alapján ki a legharmónikusabb. Egy szóval se mondtam hogy a legnagyobb nyer.

2016. jan. 24. 13:43
 15/19 anonim ***** válasza:
Régen Arnold verte volna Danit, Jenőt, most nem tudom, látni kéne egymás mellett, de az akkori tömegével, szárazságával Arnold kikapott volna. Másrészt ezt kár nézni, mert most Arnold sem úgy nézne ki mint régen, a mai kémiával.
2016. jan. 24. 14:48
 16/19 Jaki002 ***** válasza:
Kormos Zoli
2016. jan. 24. 15:17
 17/19 Cortez70 ***** válasza:
Jó a Zoli, főleg 46 évesen, de Peti jobb forma.
2016. jan. 24. 15:21
 18/19 Jaki002 ***** válasza:

Cortez70:

Adottságaiban tényleg jobb a Peti, szerintem a világ egyik legjobb genetikájú embere, nemzetközi szintű testépítő, de nekem valahogy nem tetszenek a hozzá hasonló fizikumú testépítők. Ha lenne rajta még tömeg és egy olyan hasonló szörnyállat lenne, mint a Kai Greene vagy a Big Ramy jobban tetszene, most úgyis az a divat az ifbb-ben.

A kormos Zoli is azért tetszik jobban mert kicsi, kopasz és állat izmos. Olyasmi, mint a Lauter Viktor volt anno.

Nekem a magasabb, hosszú végtagú testépítők sem jönnek be, mint a Schwarzenegger vagy pl. a Cedric. Bár ezt hosszú végtagot nem igazán róhatom fel a 197cm-es magasságommal meg a pók kezeimmel.

2016. jan. 24. 15:29
 19/19 Cortez70 ***** válasza:
Értem. ;)
2016. jan. 24. 15:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!