A mai magyar testépítők között vannak akik jobbak, mint Schwarzenegger fénykorában?
Cortezzel egyet értek.
Nyilván nem a testsúly számít hanem a "hús" és a "váz" aránya. + a hús eloszlása, struktúra, definiáltság, szárazság. Egy jó bíró meg tudja állapítani ezen szempontok alapján ki a legharmónikusabb. Egy szóval se mondtam hogy a legnagyobb nyer.
Cortez70:
Adottságaiban tényleg jobb a Peti, szerintem a világ egyik legjobb genetikájú embere, nemzetközi szintű testépítő, de nekem valahogy nem tetszenek a hozzá hasonló fizikumú testépítők. Ha lenne rajta még tömeg és egy olyan hasonló szörnyállat lenne, mint a Kai Greene vagy a Big Ramy jobban tetszene, most úgyis az a divat az ifbb-ben.
A kormos Zoli is azért tetszik jobban mert kicsi, kopasz és állat izmos. Olyasmi, mint a Lauter Viktor volt anno.
Nekem a magasabb, hosszú végtagú testépítők sem jönnek be, mint a Schwarzenegger vagy pl. a Cedric. Bár ezt hosszú végtagot nem igazán róhatom fel a 197cm-es magasságommal meg a pók kezeimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!