A mai magyar testépítők között vannak akik jobbak, mint Schwarzenegger fénykorában?
Figyelt kérdés
2016. jan. 24. 09:48
2/19 anonim válasza:
Milyen tekintetben? Mert tömegben, szárazságbsn elég sokan, esztétikában is pl Rhoden, Cedric, Molnár Peti ott van meg még jópáran.
4/19 anonim válasza:
Ha például az 1975-ös Mr. Olympián Schwarzenegger mellett állt volna Kiss Jenő, Tóth Dani és Molnár Péter akkor Arnold úgy negyedik lett volna:)
5/19 anonim válasza:
Kiss Jenő akármit csinál, nem tud jobb lenni a vastag törzse miatt, mint Arnold. '75-ben lehet hogy Dani se számított volna jobbnak, más szempontok voltak. Molnár Peti már esélyesebb lenne
6/19 anonim válasza:
Cedric mióta magyar?
Itt most nem a papírokról van szó,hanem a származásról.
7/19 Cortez70 válasza:
A legjobb, hogy Petivel egyetért mindenki, de mégis én lettem lepontozva. :)
8/19 anonim válasza:
Bár szerintem igazságtalan összehasonlítani a maiakat a régiekkel.Arnold ha most lenne fiatal,meg sem közelítené még Peti sem.
9/19 A kérdező kommentje:
Én felpontoztalak.
2016. jan. 24. 12:41
10/19 anonim válasza:
Én írtam Cedricet, telón vagyok, magyart nem néztem. Akkor Peti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!