Mekkora eretnekség a mellet, hátat és vállat egy nap edzeni?

Én Mell-Hát-Tricepszet edzek együtt. Csak ilyenkor nálam nem állja meg a helyét a 16 sorozatos hátedzés.
Nekem ilyenkor hátra 10-12 sorozat, Mellre 9-10. Tricepszre 9-10 sorozat megy.

Én a vállat és a hátat mindig egyben edzem, egyszerűen azért, mert ha a vállamat előbb kifárasztom, akkor jobban érzem a hátamat.
Viszont ha nem, akkor a vállam mindig besegít a hátamnak, úgy látszik 14 év után sem az igazi az agy-izom kapcsolatom a hátam esetében. :)
A munka és család mellett sokszor előfordul, hogy nem jutok el annyiszor a terembe, mint szeretnék és akkor több izomcsoportot edzek meg egy alkalommal.
Na, ezt csak azért írtam, mert ilyenkor mindig a mellet rakom a hát-váll mellé, és nekem tökéletesen megfelel így is.

Miert nem jutsz el?
3:30Kor kelek 5től 6ig edzek,7től este 10ig melózom minden nap.Mindenre van ido csak be kell osztani:))

Igen, mindenre van idő, csak be kell osztani, én is ezt vallom.
Csak ha a sok munka miatt kevesebb idő jut másra, akkor én azt nem a gyermekeimtől veszem el, ennyi.
Hetente 2-szer minimum jut idő edzeni, mellette még futok szintén hetente 2-szer.
Ehhez képest a 3. vagy 4. edzést már nem tartom olyan fontosnak, mint a családot.
Az alvásmegvonás sem opció, mert szellemi munkát végzek, fáradtan meg nem megy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!