Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mekkora eretnekség a mellet,...

Mekkora eretnekség a mellet, hátat és vállat egy nap edzeni?

Figyelt kérdés
2016. jan. 20. 17:12
 1/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
Semekkora. Én most pont ezt végzem két hete. Hétfő: mell-hát-váll, kedd: láb-kar-has, csütörtökön megint a hétfői nap és pénteken a keddi. De más-más gyakorlatok mennek a hét elején és végén. És ha így kétszer edzek egy izomra a héten, akkor kevesebb gyakorlat kell izomcsoportonként. Elég 2-2 gyakorlat, hogy tudjak regenerálódni.
2016. jan. 20. 17:15
 2/10 anonim ***** válasza:
Ha úgy gondolod mint Cortez, jó, ha heti egyszer edzed őket, és megy izomcsoportonként 4 gyakorlat sok lesz.
2016. jan. 20. 17:24
 3/10 anonim ***** válasza:
lehetetlen,ha az intenzitás tetőfokon,az én hátedzésem:felhúzás,döntött törzsű evezés,melltámaszos evezés,húzodzkodás,kézisúlyzós fűrész.Szerinted ezek után mennyire tudok még mellezni vagy akár vállazni?
2016. jan. 20. 17:27
 4/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ, én is hasonlóra tervezek átállni most. :)
2016. jan. 20. 17:28
 5/10 anonim ***** válasza:

Én Mell-Hát-Tricepszet edzek együtt. Csak ilyenkor nálam nem állja meg a helyét a 16 sorozatos hátedzés.

Nekem ilyenkor hátra 10-12 sorozat, Mellre 9-10. Tricepszre 9-10 sorozat megy.

2016. jan. 20. 20:37
 6/10 Cortez70 ***** válasza:
100%
De én is ezt írtam, hogy akkor kevesebb sorozat kell.
2016. jan. 20. 20:40
 7/10 anonim ***** válasza:
hátnak külön egy nap jó azért ha van minden szögből megfelelően edzeni,plusz aki csinál alaphát gyakorlatokat,az tudja,hogy felhúzás után már nem csinál mást
2016. jan. 20. 22:06
 8/10 anonim ***** válasza:

Én a vállat és a hátat mindig egyben edzem, egyszerűen azért, mert ha a vállamat előbb kifárasztom, akkor jobban érzem a hátamat.

Viszont ha nem, akkor a vállam mindig besegít a hátamnak, úgy látszik 14 év után sem az igazi az agy-izom kapcsolatom a hátam esetében. :)

A munka és család mellett sokszor előfordul, hogy nem jutok el annyiszor a terembe, mint szeretnék és akkor több izomcsoportot edzek meg egy alkalommal.

Na, ezt csak azért írtam, mert ilyenkor mindig a mellet rakom a hát-váll mellé, és nekem tökéletesen megfelel így is.

2016. jan. 20. 23:38
 9/10 anonim ***** válasza:

Miert nem jutsz el?

3:30Kor kelek 5től 6ig edzek,7től este 10ig melózom minden nap.Mindenre van ido csak be kell osztani:))

2016. jan. 21. 12:01
 10/10 anonim ***** válasza:

Igen, mindenre van idő, csak be kell osztani, én is ezt vallom.

Csak ha a sok munka miatt kevesebb idő jut másra, akkor én azt nem a gyermekeimtől veszem el, ennyi.

Hetente 2-szer minimum jut idő edzeni, mellette még futok szintén hetente 2-szer.

Ehhez képest a 3. vagy 4. edzést már nem tartom olyan fontosnak, mint a családot.

Az alvásmegvonás sem opció, mert szellemi munkát végzek, fáradtan meg nem megy.

2016. jan. 21. 19:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!