Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az étrendemben a reggeli...

Az étrendemben a reggeli során van olyan, hogy 1 kávé feketén (max. édesítővel). Ez mennyiségben mennyit jelent? És az mindegy, hogy milyen kávét főzök le (pl. ami van itthon Tschibo Family)?

Figyelt kérdés
Köszi!
2016. jan. 18. 07:48
 1/7 anonim ***** válasza:
55%
Ez valami grapefruitos nőklapja diéta? :x
2016. jan. 18. 08:59
 2/7 anonim ***** válasza:
Huh, a kávét nem kell így nézni, egy adag, 2 adag, édesítővel tök mindegy, ne vidd túlzásba a kávézást annyi. A kalória értéke 0.
2016. jan. 18. 09:11
 3/7 anonim ***** válasza:
70%
Most komolyan, ha mem édesítővel iszod, ami sok esetben egészségtelenebb mint a cukor... Szóval ha teszel a reggeli kávédba 5 gramm cukrot, ami már rengeteg egy kávéba... Az 5gramm szénhidrát... Szerinted egy jól összerakott étrend, majd ezen az 5 grammon fog állni vagy bukni?
2016. jan. 18. 11:28
 4/7 A kérdező kommentje:

Dietetikus írta nekem. Nem holmi ócska női magazinból való.

Középsőnek köszi. :)

Harmadiknak meg nem kell leszúrnia... :o

2016. jan. 18. 14:18
 5/7 anonim ***** válasza:
Igen, nincs kalóriaértéke a kávénak, édesítővel nagyon minimális. 1 dl tejjel is kb. 20 kcal.
2016. jan. 18. 18:46
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Sose értettem ezt az étrendekben, bevallom. Ha teszek egy evőkanálnyi tejet a kávémba, az a kcal bevitelt sem dobja meg nagyon, és az inzulinválasza is elhanyagolható.

Teljesen mindegy milyen kávé, mint ahogy az is, hogy mennyi!

Ez kb annyit jelent, hogy ha iszol reggel kávét, azt cukor és tejszín nélkül idd! Legalábbis a dietetikus szerint. Szerintem az a kis tej/tejszín nem oszt, nem szoroz. Egy kávétejszín 17 kcal, ha jól rémlik.

2016. jan. 18. 19:01
 7/7 A kérdező kommentje:
Értem! Köszönöm szépen! :)
2016. jan. 19. 07:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!