Reggeli a bölcsiben? és előtte itthon?
pont ma voltunk a bölcsiben érdeklődni, jövő szeptembertől menne. minden szimpi, csak a reggelit nem értem:
8 tól van, aztán 10től tízórai, 12 től ebéd. Szerintem ez elég gyakori, mert 2 óra alatt nem éhezik meg. Most nem így eszik, de ez addig persze még változhat.
De a reggelit nem értem: Ha én 8ra megyek dolgozni, kb 7 kor indulunk itthonról, 8kor van reggeli. Én úgy nőttem fel és most is úgy élünk, hogy otthon reggelizik a család együtt. Akkor majd ne adjak neki reggelit? vagy én se egyek? vagy ott ne reggelizzen?
ok, hogy sokan rohannak és nem esznek otthon, és jó, hogy a gyerek leglább ott kap vmit, de ha jó szokások vannak, azt hogy rontsuk el?? még több mint egy év van, de hogy lesz??
Nekünk közel volt a bölcsi (5 perc séta), így nem reggeliztek. Ébredés után sosem tudtunk egyből enni, mert nem kívánja egyikünk sem még, még hétvégén sem eszünk egyből hanem 1 óra múlva, addig mindenki bamba.
Úgyhogy felkeltek 7-7,15-kor, megmosakodtak, felöltöztek, 3/4 8-kor indultunk is, 8-kor már a bölcsi asztalánál ültek és reggeliztek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!