Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok segíteni az alábbi...

Tudnátok segíteni az alábbi kérdésben?

Figyelt kérdés
Sziasztok! Tesóm is elhatározta hogy elkezd edzeni ( 20 éves 78 kg 178centi ) Sok izom nincs még rajta , de elkezdené ezt az egészet. Engem kért meg hogy segítsek, én már nyomom jópár éve kiegészítésképpen a súlyzós edzést, de az alapokat én már rég elfejtettem. Ha jól tudom elöször heti 2-3x átmozgató edzésterv kell. Én arra gondoltam hogy minden izomcsoportot 2 gyakorlattal, 4x15-20 ismétlésekkel megedzenénk, a végén meg kb 15-20p has, előtte meg 15 p bemelegítés vmi kardio gépen. Szerintetek?
2016. jan. 18. 07:03
 1/4 Cortez70 ***** válasza:
Heti 3 teljes testes terv kell. Minden izomra 1-1 alapgyakorlattal.
2016. jan. 18. 08:13
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Úgy kéne ahogy Cortez írta, has, melegítés oké. Ajánlom neki olvassa el a Sárga Kapszulát, pdfben ingyen le tudja tölteni.
2016. jan. 18. 09:15
 3/4 A kérdező kommentje:
heti 2x minden izomra 2 gyakorlat? szerintetek? Nem kell sárga kapszula én is ismerem. Azt nem fogja megmondani hogy a heti két alaklomba mit kéne eddzeni hogy a lehető leghatékonyabban ki legyen használva.
2016. jan. 18. 15:19
 4/4 A kérdező kommentje:
nem akarom túleddzeni se szegény gyereket, de ne mondja már nekem senki hogy 1 gyakorlat egy izomcsoporta elég. Én amikor teljes testet csináltam akkor 2-3 gyakorlatot végeztem valamelyik izomcsoportra, de minimum kettőt. Jó mondjuk nem jártam heti 3x csak 2x
2016. jan. 18. 15:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!