Két hét múlva lesz öt éve, hogy edzek, az étrend játszik 3 éve kb. De már kondizás előtt is rendes sportmúltam volt, 80 kg fölött voltam, amikor elkezdtem az egészet.
Nem muszáj elhinni, hogy naturál vagyok, de ilyen hülyeségeket ne írjunk már, hogy 90-100 kg-t fizikai képtelenség elérni cucc nélkül. Hozzáteszem, 100 kg-san eléggé el voltam zsírosodva. 85 voltam zsírmentesen, most 90 körül vagyok, de még mindig keresztszálkás a mellizmom. Sokat kell kajálni, ennyi a titok. Én három éve folyamatosan 2 g/tskg fölött viszem be a fehérjét, ch-t tömegeléskor 4-5 g/tskg közé viszem, napi kcal bevitel 4000 fölött. Jó a genetikám, de szerintem egy gyengébb genetikájú is el tudna érni hasonlót. Csak általában feladják pár hónap után, illetve csinálgatják, de fele annyira sem ügyelnek a kajára. Szigorúan be kell tartani, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!