A szteroid mellékhatásainál az agresszió mindenkinél megjelenik?
Figyelt kérdés
2016. jan. 7. 20:06
1/8 Cortez70 válasza:
Dehogyis. Honnan vetted ezt kocsog? ;)
Amúgy emberfüggő.
2/8 anonim válasza:
SENKI sem ugyan olyan valamiben mindig különbözünk.
Csak emberkék vagyunk.:D
3/8 anonim válasza:
Dehogy, szomszéd kutyájának semmi baja, de ismerek olyat aki kiszedte a kocsiból azt aki rádudált. Nekem a diéta ami elintézi az idegeim, amikor ilyen 50 gramm ch körül voltam, legszívesebben lecsapok mindenkit, de mivel nem buta paraszt vagyok, kontrollálom.
4/8 anonim válasza:
Nem függ össze az agresszió és a szteroidok (tesztó). Valahol hallottam egy véleményt erre, aminek ugyan nincs tudományos alapja de nekem tetszett:
a szteroidok csak felerősítenek folyamatokat benned. Így ha egy s3ggfej voltál előtte, nagyobb s3ggfej leszel.
Szal valahogy így tudom elképzelni. Persze itt a lelki állapottól is függ: stresszes, vagy mentálisan beteg reagálhat agresszióval
5/8 anonim válasza:
Nem igaz, hogy nem függ össze, de az igaz amit írtál, a hasonlat. Akinek van agya tudja kezelni, de okoz agressziót.
6/8 anonim válasza:
Nálam sose jelentkezett agresszió, még egy hangyányi sem. Viszont ismerek olyat aki kiszedett egy fószert a kocsiból mert rádudált :) Sőt olyat is aki olyankor verte a feleségét. Egyén függő
7/8 anonim válasza:
Egyénileg eltérő, egy Cutler biztos nem lesz agresszívebb, egy instabilabb Tyson pedig eséyles.
Egyszer egy fizik versenyző rámtorzult teremben, de mondtam neki, hogy a tű mellett a kitört karját is a farizmába állítom :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!