Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a véleményetek a szteroidról?

Mi a véleményetek a szteroidról?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Kiszeretném kérni a véleményeteket a szteroid használatáról a véleményeteket.

-Hatásai

-Miért jó?

-Miért rossz?

-Tapasztalatok

Kérem csak hozzáértők írjanak válaszokat, pontos, hosszabb válaszokat várok.

Előre is köszönöm!

2015. dec. 24. 17:39
 1/7 anonim ***** válasza:
Hat itt senki nem fog neked konyvet irni a koxrol.
2015. dec. 24. 18:10
 2/7 Cortez70 ***** válasza:

Rengeteg féke van. Err köny is van, olvasd el. Daniel Grey: x files.

Tudnék mit írni, de itt hatalmas vita szokott lenni ezen tèmàban és nekem nem hiànyzik ünnepkor a veszekedès. Kérdezz meg egy jó edzőt ha komolyan gondolod. Ezt tudom tanàcsolni.

2015. dec. 24. 19:50
 3/7 Cortez70 ***** válasza:
* erről
2015. dec. 24. 19:51
 4/7 anonim ***** válasza:
Persze még elvárja a nyomorék, hogy ingyen ideírjanak neki egy kisregényt amit persze interneten keresztül esélytelen elmagyarázni.
2015. dec. 24. 20:56
 5/7 anonim ***** válasza:
2015. dec. 24. 22:31
 6/7 anonim ***** válasza:
_A_ szteroidról
2015. dec. 24. 22:57
 7/7 anonim ***** válasza:

Tökjó, csak tolom, ülök a kanapén, és izmosodok :D

Miért rossz?

Szív, és érrendszeri betegségek egész tárháta, vese, máj kicsinálása, tumorok, rák. Most így első blikkre ennyi jut eszembe, de sztem még lehetne írni. És ezek csak érintőlegesek. Ha a konkrét betegségeket írnám, látványosabb lenne.

Persze csak a "kockázatot növeli". De nem tudom hogy pár kiló izom hol éri meg akár az 1% kockázatot is.

A kockázatot úgy értsd hogy ha építesz is belőle fizikumot, akkor fixbiztos hogy 40 fölött jelentkezni kezdenek a problémák.

Kedvencem a "MR NATURAL" CT fletcher aki önként elment drogtesztre, ahol "persze" tiszta volt. Bár a tesztek végeztével kiderült hogy komoly szívügyi elégtelensége vagy miatököm volt, és bevallotta a kamerának, hogy már egy ideje probléma ez neki, csak nem beszélt róla a nyilvánosságnak. Szerintem ennek sincs semmi köze a koxhoz.

2015. dec. 25. 00:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!