Mi a véleményetek a szteroidról?
Sziasztok!
Kiszeretném kérni a véleményeteket a szteroid használatáról a véleményeteket.
-Hatásai
-Miért jó?
-Miért rossz?
-Tapasztalatok
Kérem csak hozzáértők írjanak válaszokat, pontos, hosszabb válaszokat várok.
Előre is köszönöm!
Rengeteg féke van. Err köny is van, olvasd el. Daniel Grey: x files.
Tudnék mit írni, de itt hatalmas vita szokott lenni ezen tèmàban és nekem nem hiànyzik ünnepkor a veszekedès. Kérdezz meg egy jó edzőt ha komolyan gondolod. Ezt tudom tanàcsolni.
Tökjó, csak tolom, ülök a kanapén, és izmosodok :D
Miért rossz?
Szív, és érrendszeri betegségek egész tárháta, vese, máj kicsinálása, tumorok, rák. Most így első blikkre ennyi jut eszembe, de sztem még lehetne írni. És ezek csak érintőlegesek. Ha a konkrét betegségeket írnám, látványosabb lenne.
Persze csak a "kockázatot növeli". De nem tudom hogy pár kiló izom hol éri meg akár az 1% kockázatot is.
A kockázatot úgy értsd hogy ha építesz is belőle fizikumot, akkor fixbiztos hogy 40 fölött jelentkezni kezdenek a problémák.
Kedvencem a "MR NATURAL" CT fletcher aki önként elment drogtesztre, ahol "persze" tiszta volt. Bár a tesztek végeztével kiderült hogy komoly szívügyi elégtelensége vagy miatököm volt, és bevallotta a kamerának, hogy már egy ideje probléma ez neki, csak nem beszélt róla a nyilvánosságnak. Szerintem ennek sincs semmi köze a koxhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!