Hello.Edzes utan szukseges a feherje es szenhidrat potlas.nalam ez kapasbol rizzsel es hallal tortenik meg.ha csak feherjet visz be valaki,akkor abbol lesz visszatoltve a glukogen raktar.ha en megeszem az edzes utani kajam,amit leirtam(feherje+ch),akkor honnan tudhatom,hogy a ch nem kesobb szivodik fel mint a feherje,es a feherjet kezdi lebontani?a feherje pomt annyi,mint amennyi kell (~1;2g pontossagra)a ch tobb.(20gvel.)
Lehetoleg hozzaertok valaszat varom,olyanoket akik ertenek a szervezet mukodesehez.(+ugye elsodleges cel a glukogen raktar feltoltes.akkor ha folyamatosan jutbe mind2 makro akkor meg feltoltodik a raktar addig megy feherje isbra,vagy a szervezet megvarja a kobetkezo gramm cht?)remelem nem lett tud zavaris.szep estet.
túl van bonyolitva az egész. nehogy azt hidd, hogy a glükogénraktár feltöltése érdekében majd az a (most mondok 1 számot) 300g csirke csak úgy bumm eltűnik a gyomrodból. egy ilyen kaja amúgy is 2-4 orán keresztül emésztődik. én 10 percnyire lakom a teremtől, azt szoktam, hogy amig megyek haza bedobok 2 banánt, (fruktóz) és mikor hazaérek megy a rizs csirke brokkoli. nekem is bevált.
2016. jan. 5. 22:00
2/5 Cortez70 válasza:
A rizsből is fog egy rész felszivódni elég hamar. Nem úgy történik az emésztés, hogy egy óráig emészted a rizst és akkor hirtelen egyben felszívódik.
2016. jan. 5. 22:01
3/5 anonim válasza:
Teljesen jó így, ahogy csinálod. Teljesen jól fogsz fejlődni nem kell megkajálni a marketing dumát amit a tápkieg cégek tolnak rád. Túl van tolva kicsit ez az edzés után gyorsan gyorsan mindent mert különben ajajj milesz
2016. jan. 5. 22:05
4/5 anonim válasza:
Így van, ahogy írják, a marketing meg egy más kérdés, nézd meg Arnoldékat, azt sem tudták mi az a gyors czh, fehérjeturmix, amikor volt fehérje az sem épp egy nagy színvonal, ehhez képest nem voltak rosszak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!