Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Vegetáriánusként ugyan úgy...

Vegetáriánusként ugyan úgy építhetem a testem?

Figyelt kérdés

Sok helyen olvastam, hogy a megfelelő fejlődéshez, változáshoz fontos a helyes étrend. Én ovo-lakto vegetáriánus vagyok, befolyásol az valamit, ha nem eszek húst? Ugyan úgy formálódok, izmosodok?

Most szeretnék elkezdeni intenzívebben sportolni, szeretnék izmosodni és formálni az alakom.

Köszi előre is!:)

2016. jan. 5. 19:15
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a sok kedves segítséget! :) Akkor nem kell aggódnom, menni fog ez. Holnap el is kezdem, és nőhet az izom :D Utolsó előtti, büszke lehetsz magadra! Nem sok ilyen nő van, nekem is ez lenne most a célom. Tényleg sok férfi szerint nem szép az izmos nő, de én is úgy gondolom, hogy az embernek elsősorban magának kell megfelelnie! Köszönöm a sok tanácsot!
2016. jan. 5. 22:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!