Protein port mézzel keverni jó?
A protein alapból édes, még jobban azzá tennéd? Furcsa ötlet.
Vízzel rázd össze, mellé a zab, amit Cortez is írt.
Vagy megiszod vízzel (esetleg tejjel), kb. 1 óra múlva meg ehetsz szilárdat.
Ha jól tudom,dextrózzal keverik, olvastam ilyet több helyen..persze a méz nem ugyanaz,sőt, csak gondoltam hátha jó szénhidrátnak. Köszönöm a válaszokat!
Egyébként nem olyan édes,amit én használok. Kedves első, neked pedig szép napot!:)
A fehérje biológiai hasznosulása, mondjuk a felszívódása a benne lévő bioaktív frakcióktól és az össz. esszenciális amino mennyiségétől és arányától függhet. Bármennyire hihetetlen vannak ugynevezett halott fehérjék, amikből a bioaktív frakciókat kinyerik. Értéktelenek.
Ha nem szeretnél sok szénhidrátot a fehérje mellé, akkor kiválthatod mondjuk glutamin hozzáadásával. 5.990Ft/kg-os áron már be tudod szerezni. A fehérje biológiai értékét tudod növelni akár EAA, BCAA vagy mondjuk l-leucin hozzáadásával is. 500g leucint már 5.200Ft-ért be tudsz szerezni, és 5g is elegendő/adag.
Illetve vannak inzulszintet stimulálok, amik nem cukrok, de az agy azt érzékelik.
Ellenben azért arra figyelni kell hogy szénhidrátra a szervezetnek egy alap mennyiségre szüksége van.
És ugye vannak az élelmiszerek, mint mondjuk a banán, az avokádó, stb. stb. amelyek rostban, enzimekben gazdak szénhidrátforrások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!