A régiek jobbak mint az újak?
Üdv
Miért van az, hogy a régi testépítők sokkal jobban néztek ki, nagyobbak voltak, mint a jelenlegi fiatal, kezdő versenyzők, vagy hobbigyúrósok ?
1930-1940 évekből formák :)
Jelenleg is sok hobbi gyúrost ismerek, akik nyomnak cuccot, hobbi szinten nem is keveset, sőt tudok olyant aki növizik :) Még a közelében sincs ezeknek a formáknak.
És ezek a formák 1940-50 évekből vannak.
Fejlettebb minden és mégis.
A régi rendesen kajált és vélhetően kitartóbban edzett, valami magasztosabb cél érdekében, nem csak a strandra akarta kipattintani magát minél rövidebb idő alatt, anélkül, hogy megszerezné a szükséges háttérinfókat.
Hiába tolják a maiak a cuccot, ha nem figyelnek mellette annyira a kajára, meg melóznak, buliznak, ami szintén hátráltató tényező. És ki tudja mennyire igazi a cucc, amit tolnak, sok a hamisítvány a piacon.
Ezek profik voltak, az akkori kor mércéjehez megfelelően és rendelkezésükre álltak a szükséges körülmények. A mai profikkal hasonlítsd őket össze.
30-40 években, maximum szerintem tesztóhoz juthattak hozzá.
Van olyan hobbigyúrós ismerősöm, hogy heti 600-700 mg nyom :) Ami brutál mennyiségnek tűnik nekem. Jó nagy darab, nem zsíros, mégsem néz így ki.
Phil az már túl nagy, de tisztelem, mert összehozott egy olyan formát.
Jobb minőségű cucc + jól reagáltak rá ?
Maiak fiatalon:
https://www.youtube.com/watch?v=id98M0EmesY
Azért ők sem néztek ki rosszul, a hobbista koxost meg ne nézd, van ismerős aki egész nyáron a legkeményebb cuccokat tolja, más azzal versenyt nyerne, neki minek? Szar kajával, buli mellett kell megrakni a csajokat, ezért jól kell kinézni, de a mennyiséghez képest nulla a forma.
Az a teszto meg semmi, magyar élversenyzők heti 3-5 grammot is betol nem egy.
"Van olyan hobbigyúrós ismerősöm, hogy heti 600-700 mg nyom :) Ami brutál mennyiségnek tűnik nekem"
Az nokedli, hobbigyúrósok közül is sokan grammos mennyiséget tolnak hetente, versenyzők meg 5-6 grammot is tesztóból + ugye a többi: deca, tren, boldi, stb..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!