Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nektek hogyan néz ki a tápkieg...

Nektek hogyan néz ki a tápkieg családotok?

Figyelt kérdés

Képet küldjetek.

Enyém: [link]

2016. jan. 3. 16:33
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
0%
Agymosottak veszenek csak taplalekkiegeszitot.
2016. jan. 3. 20:22
 22/28 Cortez70 ***** válasza:
Azt veszek amit akarok. Nekem jól esik edzés után egy shake, de nem ettől várok csodát. Ennyi. Az neked miért fáj ha valaki olyanra költ, amire te nem? Na ugye.:)
2016. jan. 3. 20:35
 23/28 anonim ***** válasza:
18%
nem fáj csak a kezdők 90% azt hiszi hogy ettől lesz izmos, továbbá ha tisztába vagy vele hogy nem, tökmindegy hogy scitecet veszel vagy mhn-n, max az ize más. innentől kezdve szerintem fölösleges menőzni, hogy kinek mennyi a fölösleges pénze.
2016. jan. 3. 20:53
 24/28 Cortez70 ***** válasza:
100%
Kezdők lehet,de én edzek 30 éve. Hadd ihassak már egy turmixot bakker. ;)
2016. jan. 3. 20:55
 25/28 anonim ***** válasza:
100%
Az ilyen kérdéseknél mindig jön egy csicska, aki megmondja, hogy ezek nem jók semmire, csak nem értem, ezek szerint nem neki szólt a kérdés, minek böfög ide? Akkor menjél és zabáljad a zöldség-gyümölcseid, amit linkeltél, ja és tolj fel magadról egy képet is, hadd kövessünk, mester! :DD
2016. jan. 3. 21:27
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
A kaja a lényeg, az igaz, de attól ha valaki tápkieget vesz, mia a gond? Az ő dolga, szerintem amíg nem a te pénzed költi, nem kéne okoskodni, persze aki cigit, piát, drogot vesz, az hibátlan.
2016. jan. 3. 21:34
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Én pl mikor dolgozom 12 órázom, ahol egyszer van rendes kajaszünet, amikor tudok szilárd kaját enni. Erre jó pl a fehérjeturmix, azt bármikor le tudom húzni ha nincs időm "rendes" étkezésre. De okoskodj csak fogyatékos, hogy semmire nem jó.
2016. jan. 3. 21:37
 28/28 anonim ***** válasza:
79%

En is ugyanigy vagyok a melohelyen.

Amugy a keszletem:

- Stillmass tejsavo

- Stillmass szoja

- Stillmass glutamin

- buzafeherje

- Beres multi+asvany (napi 3 kapszula)

- C vitamin

- Zselatin

Eddig a legjobb eroben akkor voltam amikor ezek melle ment meg kreatin+beta-alanin+L-karnitin egyszerre. Csak sajnos eleg huzos egy ilyen kura. Tribulust akarom kiprobalni a Stillmasstol.

2016. jan. 4. 00:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!