Zyzz össze volt esve halála előtt?
Egyébként itt a legutolsó kép, pontosan halála előtt 2 nappal, ha ennyire kíváncsi vagy a legutolsó formájára. :)
"tahilandben"
Basszus megértem én, hogy ma műár mindenki angolul karattyol, de írjuk már Tájföldnek.
Erről a "tahilandben" szó szerintem meg tök olyan, mintha "tahóföldet" írtál volna. Ráadásul az nem "tahiland", hanem Thailand. Nem kötekedni, akarok, de azért őrizzük már a magyar nyelvet, főleg, hogy más kincse már aligha maradt a nemzetnek. Ha meg angolul akarsz írni, akkor ügyelj a helyesírásra 2x annyira, mint magyarul, mert van amelyik szót rohadt nehéz leírni. 10 évig tanultam angolt és néhány új szót még mindig nehéz hallás után leírni, főleg, hogyha valami dialektusban beszél az illető. Meg tulajdonnév nagy betű, mondat kezdet nagy betű, szavakat ne írjunk már egybe. Az a "zsír %-a" meg rohadt hülyén néz ki, bár helyesnek tűnik. Tessék kiírni.
Minden jót.
Tessék kérdező,én ez alapján azt mondom,hogy felment egy kicsit a tzs.De majd az okosabbak megmondják
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!