Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Kb. hány % lehet a testzsírom? :/

OneHitGoHome kérdése:

Kb. hány % lehet a testzsírom? :/

Figyelt kérdés

Sziasztok!

16 éves vagyok. 88-90kg. 182 cm.

5-6Hónapja kezdtem el foglalkozni Hobby testépítéssel, csak jobban szerettem volna kinézni. Azóta jött fel tömeg is, de elég sok zsír, és víz is:/

Nyárra szeretnék egy csiszoltabb, szálkásabb formát összehozni.(9-10% testzsírra szeretném csökkenteni)

Segítenétek nekem megállapítani a mostani testzsírszázalékomat? Esetleg tudtok küldeni/írni módszereket, amivel ez kiszámítható?

Hasam..: [link]

Combszerűség: [link]

Felkar: [link]

2015. dec. 29. 15:51
1 2
 11/14 Glacierous ***** válasza:
20-25% körül.
2015. dec. 29. 18:25
 12/14 anonim ***** válasza:
8-14 kg zsír idő lesz mire lemegy.
2015. dec. 29. 19:34
 13/14 anonim ***** válasza:
A számokon lovagolsz tök fölöslegesem. Full zsír vagy kezdj el diétázni, majd ha sikerült lepucolni, elkezdhetsz egy jobb étrendel meg hozzáállással tömegelni. A tzs-det meg akkor se kell méregetni majd a tükör mutatja a frankót meg a mérleg ennyi.
2015. dec. 29. 20:04
 14/14 Kenzo Tenma ***** válasza:
Hát olyan 20 % szerintem is megvan. Mondjuk nem ez a lényeg, hanem amit a tükör mutat.
2015. dec. 29. 22:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!