Pisti09 kérdése:
Ha jól levezetek egy kúrát mennyi izom marad meg kúra után?
Figyelt kérdés
Pl.:danabol vagy metaxon kúra.2015. dec. 29. 01:07
1/9 Cortez70 válasza:
genetikafüggő. Van akinek a nagy része megmarad, van akinek meg szinte semmi. És ez nem csak levezetés kérdése.
2/9 anonim válasza:
Dbol kúránál jönni is alig jön. Èn azt vettem èszre, hogy jó levezetèssel 90% megmaradt. Sőt, volt hogy utána még kicsit csiszolódott a forma.
3/9 anonim válasza:
A danabol az nagyon vizesít. Tehát az "izom" ami megmarad, annak valószínű több mint fele víz, és ha le vízhajtózod, akkor pl.: 10kg tömegből amit felszedtél marad kb 4-5kg izom ha szerencséd van. Bár lehet sokat mondtam.
4/9 anonim válasza:
Kedves második. 90% megmaradt? Meddig? 1-2 hónapig? Gyógyszerrel felszedett tömeget csak gyógyszerrel lehet tartani. Kedves kérdező. Leírnád a levezető kúrádat?
5/9 A kérdező kommentje:
Az utolsó héten vezetem le a danabolt közben zitazoniumot szedek és tisztító teát iszok az utolsó hét első napjától a végéig folyamatosan csökkentem az adagot!
2015. dec. 29. 17:49
6/9 A kérdező kommentje:
Szerintetek ez így jó?
2015. dec. 29. 18:00
7/9 anonim válasza:
Hagyd a teát a francba. Legalont kapsz vény nélkül a gyógyszertárba. De a kúra levezetés=kúra utáni helyreállításnak szokás hívni. Hány mg-ot akarsz szedni naponta? Mikor kezded szedni a zitazoniumot?
9/9 anonim válasza:
#4 Még genetikai határom alatt voltam, ezért végig megmaradt. Picit fejlődtem is utána még fél évre rá. Persze a határ felett már rosszabb amennyi megmarad de ezèrt van az átvezetès a kúrák között. Persze hobbiban ezt nem éri kockáztatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!