Szerintetek volt valami okosság?
Üdv
Van egy gyerek, befizetett egy híresebb, magyar versenyzőhöz, személyiedzőhöz. Nem szeretném megnevezni az illetőt, kicsit idősebb.
Oly annyira feljavult a gyerek fél év alatt, hogy én ha cuccolnék talán akkor tudnám utolérni. Nem csak, mint forma hanem erőszintben.
Együtt melleztünk 80kg-al, a gyerek már 100kg+ nyomja én meg 85 fönnébb nem tudok menni, stagnálok.
Ennyire számít, hogy jó edződ legyen ? Én valahogy úgy vagyok a pénzért semmi újat nem tud mutatni ?
Értend, kemény edzés, pihenés mindig megvolt nálam.
Az ilyen sztorik 3/4-e az irigység szüli. Lehet fáj, de tapasztalatból tudom:
persze mindent jól csinálsz, és fél év alatt 5 kilót tudtál fekve nyomásban javulni? Akkor valamit nem jól csinálsz.
Lehet étrended nem megfelelő, lehet az edzéstechnikában van valami ami jelentősen hátráltat. Ezt meg egy jó személyi edző mind helyreteszi azonnal. Gáz lenne ha koxot kéne adnia az emberének, semmilyen esélyt nem látok rá hogy ez lenne a szitu.
Szerintem reális, hogy egy (jó) edzővel jobban haladsz, mindig motivál, végigrugdos, pontosan tudja mikor mire van szükség. A builderről osszeszedett okosságok meg jók, csak olyan szakértelmével nem vetekedhet aki már tizen-huszon éve edz embereket / magát.
Megtanította az edző rendesen edzeni, meg javított az étrendjén.
6 hónapról beszélünk, nem lehetetlen eredmény.
Próbáld ki te is azt az edzőt. Jónak hangzik.
Biztos jó a te étrended meg edzésed is; de ez tapasztalt szem mindig tud javítani a "tökéletesen" is.
Megint van pontosvesszőm, BSSZÁTOKMEG!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!