Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » A lábamrol valahogy kevésbé...

A lábamrol valahogy kevésbé fogyok, miért van ez igy?

Figyelt kérdés
F/18 ,175cm,74-75 kg Mezomorf : több mint fél éve testépitek,kövér gyerek voltam mára sikerült lefogynom,látszanak is a kockáim,úgymond szálkás is vagyok.a bajom azlenne hogy nemtornázok lábra mert már igyis elég izmos és tul vastag,és félek ha tornázni fogok vastagodni is az biztos,mert a bicajozástol ilyen izmos lett else képzelem milyen lenne a gyurnék rá,látom hogy nagy rajta a zsir mennyiség és egyszerüen nem jön le.Mivel vagy hogyan tudnám onnan eltüntetni a zsirt ?
2015. dec. 25. 22:41
 1/1 Cortez70 ***** válasza:
Nincs helyi zsírégetés, nem lehet irányítottan zsírt leadni. Genetikafüggő, hogy ki, honnan, milyen ütemben ad le zsírt. Diéta kell és majd lemegy onnan is. Nálad onnan megy le nehezebben. Így jártál sajnos. Nekem meg a lábam a full száraz. A hasamon van zsír, de a lábam annyira száraz, hogy még versenyzőknél is ritka.
2015. dec. 26. 06:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!