Nem unjatok meg a zabkasat?
Az én receptem:
70g zabpehely (ezt egy kevés vízbe beáztatom és kb. 20 percet ázik)
70g 80%-os tejfehérje koncentrátum (jelenleg a Myprotein cég Impact Whey ízesítetlent használok)
2 evőkanál darált dió (előre le van darálva)
1 evőkanál méz
kb. 20 szem mazsola
kb. 20 szem aszalt áfonya
kb. 40 szem tökmag
Ezt az ázott zabpehelybe keverem és a reggeli hírek olvasása közben lenyomom. Szerintem finom!
"Azt irjatok lassan szivodik, tehat tobbet kell enni belole hogy ugyanazt a hatast elerjetek."
Fejtsd már ki ezt az ígéretesnek látszó gondolatot. A többire nem is reagálok, mert sima provokáció.
Hogy mivan? Nem kell belőle többet enni, legalábbis az én testemnek elég jól lejön, hogy miben mennyi mi van... Mondjuk kit mi laktat, de ha valaki betolja a szükséges mennyiséget, akkor az úgy nekem elég jól hangzik, mi az, hogy többet kell belőle enni? Annyit eszik, amennyit kell...
A lassú felszívódás jól jön annak, aki utálja az inzulinszint hirtelen megdobását ezért vagy azért, de a zab még belefér neki, hiába szénhidrátbomba. Akad benne rost is, biztos van, akinek ez is számít, fehérjetartalma csak gabonához képest jó, viszont van, aki vele eszi a fehérjét.
De van, aki élvezetből eszi, no meg mert egész gyors étel s szénhidrátnak az is megteszi.
Tényleg ennyire zavaró, hogy más mit eszik? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!