Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem unjatok meg a zabkasat?

Nem unjatok meg a zabkasat?

Figyelt kérdés
Egyszeruen barmilyen fitness videot nezek, azt mutatjak hogy csinalja maganak a reggelit, ami termeszetesen nem lehet mas mint zabkasa. A csirkerol es rizsrol ne is beszeljek. Egyszeruen egymast masoljatok, vagy mi? Egy bolond szazat csinal?
2015. dec. 25. 19:31
1 2
 11/19 anonim válasza:
48%

Az én receptem:

70g zabpehely (ezt egy kevés vízbe beáztatom és kb. 20 percet ázik)

70g 80%-os tejfehérje koncentrátum (jelenleg a Myprotein cég Impact Whey ízesítetlent használok)

2 evőkanál darált dió (előre le van darálva)

1 evőkanál méz

kb. 20 szem mazsola

kb. 20 szem aszalt áfonya

kb. 40 szem tökmag

Ezt az ázott zabpehelybe keverem és a reggeli hírek olvasása közben lenyomom. Szerintem finom!

2015. dec. 25. 20:57
 12/19 A kérdező kommentje:
Olyan okosok vagytok. Azt irjatok lassan szivodik, tehat tobbet kell enni belole hogy ugyanazt a hatast elerjetek. Ebbol is latszik hogy nem ertetek hozza, csak masoljatok egymast amit bunny szajabol hallottatok de fingotok sincs.
2015. dec. 25. 21:19
 13/19 Cortez70 ***** válasza:
Milyen hatàsról beszélsz?
2015. dec. 25. 21:22
 14/19 anonim ***** válasza:

"Azt irjatok lassan szivodik, tehat tobbet kell enni belole hogy ugyanazt a hatast elerjetek."

Fejtsd már ki ezt az ígéretesnek látszó gondolatot. A többire nem is reagálok, mert sima provokáció.

2015. dec. 25. 21:22
 15/19 anonim ***** válasza:
53%
Nem te vagy Gyúrós1996, Kedves Kérdező?
2015. dec. 25. 21:29
 16/19 anonim ***** válasza:
67%

Hogy mivan? Nem kell belőle többet enni, legalábbis az én testemnek elég jól lejön, hogy miben mennyi mi van... Mondjuk kit mi laktat, de ha valaki betolja a szükséges mennyiséget, akkor az úgy nekem elég jól hangzik, mi az, hogy többet kell belőle enni? Annyit eszik, amennyit kell...

A lassú felszívódás jól jön annak, aki utálja az inzulinszint hirtelen megdobását ezért vagy azért, de a zab még belefér neki, hiába szénhidrátbomba. Akad benne rost is, biztos van, akinek ez is számít, fehérjetartalma csak gabonához képest jó, viszont van, aki vele eszi a fehérjét.

De van, aki élvezetből eszi, no meg mert egész gyors étel s szénhidrátnak az is megteszi.

Tényleg ennyire zavaró, hogy más mit eszik? :)

2015. dec. 25. 23:49
 17/19 Cortez70 ***** válasza:
Egyébként meg tényleg: nem mindegy, hogy ki mit eszik? Ez a nagy gond gyerekek, hogy mindenki a másikkal foglalkozik.:)
2015. dec. 26. 05:55
 18/19 anonim ***** válasza:
Én egyszer próbáltam, egyszerűen nem bírtam megenni. Reggelire inkább eszem tojást, azt meg se unom. :D
2015. dec. 26. 07:21
 19/19 anonim ***** válasza:
100%
Annyira látszik a kérdezőn, hogy valamiért felcseszte magát a videók nézésén és most idejött pukkadni. De az is lehet, hogy egyenesen az edző válaszolból jött, ahol előzetesen elküldték a faszba.
2015. dec. 26. 10:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!