Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nagy baj ha minden nap iszok...

Nagy baj ha minden nap iszok tömegnövelőt?

Figyelt kérdés

[link]

Nagyon nehezen hízós típus vagyok ezért gondoltam pihenő napokon is innék egy adagot nem csak edzés után. Azonban sokan mondták hogy pihenő napokon nem ajánlatos. Na már most ha én mégis innék akkor milyen bajom származna belőle?

2015. dec. 24. 13:59
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
És ha ne adj isten valakinek ebből baja lesz nem félnek a feljelentéstől?
2015. dec. 24. 15:33
 12/21 anonim ***** válasza:
Valaki tudna felhozni konkrét példákat, akinek ettől inzulinrezisztenciája lett? Vagy csak a szokásos ijesztgetés? 4 évig ittam Jumbót és kutya bajom nem lett tőle.
2015. dec. 24. 15:46
 13/21 anonim ***** válasza:

--gömb--

Valóban nem a tomegnovelo (foleg egy ilyen) a legjobb megoldás napkozben iszogatni.

Persze én magam a lehető leginkább figyelmen kívül hagyok minden ilyen szabályt, de ez nem azt jelenti hogy ezt állítom be feltétlenül követendő hozzaallasnak.

De inkább vegyél zabpehelylisztet, meg feherjeport, abbol jobb turmixot tudsz ilyen helyzetre csinálni. Feltéve hogy bírod a zabot.

Az hogy valaki teszemazt ettől lett cukorbeteg, nem lehet így direkt módon bebizonyítani.

Olyan ez mint Ali Alzheimer-korja: Sokan feltételezik hogy a boksztol lett, vagy szerepe volt benne. De ott van Foreman, aki sokkal uthetobb volt, tobb fülest kapott, mégse lett semmi baja.

Nem lehet egyértelmű kapcsolatot megállapítani.

2015. dec. 24. 15:47
 14/21 anonim ***** válasza:
Nyilván nem úgy megy, hogy megiszol egy turmixot és hopp inzulin rezisztens leszel. De most tényleg oldalakon keresztül azt kell magyarázni miért káros cukrot reggelizni?
2015. dec. 24. 15:48
 15/21 Cortez70 ***** válasza:
Konkrètan a tömegnövelőtől nem tudok ilyen esetet, de màs cukros szaroktól igen. Nem sok az esély, de úgy teljes a vàlasz ha ezt a rizikót leírjuk. Aztán mindenki eldönti, hogy mit iszogat. Nekem mindegy. Boldog karàcsonyt. :)
2015. dec. 24. 15:49
 16/21 anonim ***** válasza:

--gömb--

Összekevertem: Nem Alzheimer-, hanem Parkinson kórról van szó Ali esetében.

2015. dec. 24. 16:04
 17/21 A kérdező kommentje:
Rendben srácok köszi a válaszokat!
2015. dec. 24. 16:05
 18/21 anonim ***** válasza:
Konkrét példa.Munkatársam unokaöccse kövérkés gyerek,aki valószínűsíthetően alapból IR-es lehetett,napi két-három jumbótól egy év alatt kettes diabéteszes lett.Ezért élettanilag az lenne a legjobb ha tiszta cukrot egyáltalán nem fogyasztanál,ha pedig igen akkor csak edzés után és fél évente elmennél egy cukor terheléses vizsgálatra.
2015. dec. 25. 17:36
 19/21 A kérdező kommentje:
Ebben a tömegnövelőben adagonként (70g) 9 gramm cukor van. Ettől a napi 9 gramm cukortól is lehet valami bajom? Mert szerintem ez elég kevés. Cukros üdítőket/ételeket alapból nem eszek vagy csak nagyon ritkán.
2015. dec. 25. 18:35
 20/21 Cortez70 ***** válasza:
trükk van a dologban, mivel a dextróz is cukor (szőlőcukor), a malto is tulajdonképpen félcukor, de a gyors felszívódás miatt cukorként viselkedik és a fruktóz is cukor. Utóbbi mondjuk nem gyors. Tehát a gyártók nem tüntetik fel cukorként ezeket, főleg a maltodextrint nem. pedig ...
2015. dec. 25. 18:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!