Nagy baj ha minden nap iszok tömegnövelőt?
Nagyon nehezen hízós típus vagyok ezért gondoltam pihenő napokon is innék egy adagot nem csak edzés után. Azonban sokan mondták hogy pihenő napokon nem ajánlatos. Na már most ha én mégis innék akkor milyen bajom származna belőle?
--gömb--
Valóban nem a tomegnovelo (foleg egy ilyen) a legjobb megoldás napkozben iszogatni.
Persze én magam a lehető leginkább figyelmen kívül hagyok minden ilyen szabályt, de ez nem azt jelenti hogy ezt állítom be feltétlenül követendő hozzaallasnak.
De inkább vegyél zabpehelylisztet, meg feherjeport, abbol jobb turmixot tudsz ilyen helyzetre csinálni. Feltéve hogy bírod a zabot.
Az hogy valaki teszemazt ettől lett cukorbeteg, nem lehet így direkt módon bebizonyítani.
Olyan ez mint Ali Alzheimer-korja: Sokan feltételezik hogy a boksztol lett, vagy szerepe volt benne. De ott van Foreman, aki sokkal uthetobb volt, tobb fülest kapott, mégse lett semmi baja.
Nem lehet egyértelmű kapcsolatot megállapítani.
--gömb--
Összekevertem: Nem Alzheimer-, hanem Parkinson kórról van szó Ali esetében.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!