Kar kigyúrását hogyan vigyem véghez?
Figyelt kérdés
Van egy 50 kilós súlyzóm. Elég harmatos az erőszintem, bicepszezni szoktam TV nézés közben csak ötöket 22,5 kilóval egyenlőre. Menne több is, egész pontosan 27,5kg; de egyenlőre kis súllyal alapozok. Nyárig szeretnék 30 kilóval szériázni rendesen. Most is lehet menne 27 kilóval, tavaly ilyenkor tudtam ennyivel, de abbahagytam a karozást, szóval most visszaestem. Szoktam mindenre edzeni, kondiba is járok rendesen meg minden, de a karom harmatos, tehát ki kéne pattintani azt a pajszert. Most 35, fel kéne vinni 38-ra. Tricepszre miket csináljak aminek értelme is van? Csigán szoktam letolni, most 30 kilóval 3x15 ment, mondjuk vagy 2 hete itthon gyúrtam, nem mentem body terembe. Tolódzkodni bírok. Koponyatörő, tricepsznyomás fej felett, meg az összes többi tricepsznyomás piszkosul fáj, nyírja a könyökömet, nem is tudom csinálni. Fekve 40 kilóba szériázok 5x10-et, most akarom majd növelni a súlyt, mert ez már kevés. Vettem vitamint is. Valami tömegelő, kreatin vagy fehérjebeválhat? Étrend van amúgy.2015. dec. 22. 21:06
11/15 anonim válasza:
Francia nem terheli annyira a csuklót meg általában maga a rúd is könnyebb mint a sima.
12/15 A kérdező kommentje:
A súly ugyanakkora. Egyébként lehet benne valami, mert egyenes rúdnál jobban érzem az alkarom is, meg itt a csuklóm is sérülékenyebb. Köszi. :)
2015. dec. 22. 22:10
13/15 Cortez70 válasza:
Mert franciànàl jobban dolgozik a brachiallis izom a csukló helyzete miatt. A brachiallis pedig erős izom.
14/15 A kérdező kommentje:
Nah, ezt se tudtam. Köszi neked is. :)
2015. dec. 22. 22:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!