Az hogyan lehet hogy van olyan aki kisebb súlyokkal kondizik mint én, és mégis izmosabb? Pedig ő is, és én is szabályosan edzünk. Genetika, vagy mi?
Figyelt kérdés
2015. dec. 21. 23:22
1/9 anonim válasza:
Lehet, hogy sportol valami mást.
3/9 A kérdező kommentje:
nem sportol semmit mellette
2015. dec. 21. 23:37
4/9 anonim válasza:
Értelmetlen a kérdésed. Az, hogy valaki erősebb, nem biztos, hogy izmosabb, vagy izmosabbnak látszik.
5/9 A kérdező kommentje:
de ez miért van? mi ennek az oka?
2015. dec. 21. 23:48
6/9 anonim válasza:
Eltérő adottságokkal rendelkezünk, mások az izomformák, tapadási pontok, testzsír %, magasság, soroljam még?
7/9 Cortez70 válasza:
Genetika. Az erő meg nem egyenesen arányos az izommérettel. Arányos, de nem egyenesen arányos. Remélem érthető?
9/9 anonim válasza:
Az arányokon is múlhat.Mert olyat már sokszor láttam,hogy óriási mellizom,hatalmas karok de lemaradt vállak nulla csuklya szűk hát 20% feletti testzsír és erős mint a bivaly.Mellette pedig persze,hogy jobban és izmosabban fog kinézni egy jóval kisebb súlyú gyengébb de atletikus fickó komoly vállakkal,fejlett csuklyás izommal v háttal vékony derékkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!