Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Melyik testrészeteket szeretit...

Melyik testrészeteket szeretitek a legjobban edzeni és melyiket a legkevésbé?

Figyelt kérdés
2015. dec. 14. 19:40
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
Nekem ez elég változó. Altalában a bicepsz-tricepsz-hát közül a favorit valamelyik. A lábat szeretem legkevésbé de főleg mert álló munkát végzek és eléggé tropák a lábaim.
2015. dec. 14. 22:15
 22/36 anonim ***** válasza:

Láb.

Rohadtul imádok guggolni halni tudnék érte.

2015. dec. 14. 23:02
 23/36 anonim ***** válasza:
Ja és a hát.
2015. dec. 14. 23:04
 24/36 *Glissade* ***** válasza:
Az jó mert gugolás közben nem nehéz meghalni. :D
2015. dec. 14. 23:12
 25/36 anonim ***** válasza:

De amúgy kajak amikor az állványról a nyakamba veszem a súlyt akkor kúr/va szar érzés és ezt imádom:D.

Főleg amikor edzés után nem tudok menni.

2015. dec. 14. 23:19
 26/36 *Glissade* ***** válasza:

Én már eleve a pillanatot szeretem mikor elkezdek bemelegíteni és tudom, hogy edzeni fogok. :D :D :D

Minden gyakorlatot imádok!

Csak van amikor valamelyiket kevésbé van amelyiket jobban. Olyan szuper dolog edzeni!

2015. dec. 15. 01:39
 27/36 anonim ***** válasza:
Legjobban a felhúzást és a comb gyakorlatokat szeretem, na meg kettlebell szakítást, amit utálok, az a tricepsz és a hát, 10 év alatt nem sikerült eljutnom odáig, hogy legyen rendes izomérzet a széles hátamban.
2015. dec. 15. 06:21
 28/36 anonim ***** válasza:
De tricepsz közben sokszor legszívesebben sírva fakadnék, pokolian tud szúrni.
2015. dec. 15. 06:22
 29/36 anonim ***** válasza:

Pont azért nem szeretem a hátat én sem, amiért Paraszt leszek sem, mert nehéz tropára edzeni. Alsó hátat le lehet jól, de a felső izmokat nem annyira.

Szerintem az lehet a gond, hogy ide leginkább a húzó gyakorlatok tartoznak viszonylag nagy súllyal, ahol az erő próbálja kitépni a kezünkből a rudat és még erre is koncentrálni kell, hogy visszatartsuk. Nyomó gyakorlatoknál ilyen nincs, ott az erő ponthogy belenyomja a tenyerünkbe fixen. Húzásnál meg az ujjainkon a teher, amik gyengék, hamar elfáradnak, aztán elkezd sajogni az alkar és nekem még a bicepszem is hamarabb elfárad általában. De lehet a technikámmal van a baj. Mondjuk ennek ellenére szoktam érezni másnap az edzést, de nem úgy, mint egy mell vagy lábedzésnél, hogy majd meghalok meg 3-4 napos izomláz.

2015. dec. 15. 09:14
 30/36 anonim ***** válasza:
Glissade én is így vagyok:D. Sőt amikor már látom a terem ajtaját és szól a basszus a zenével kiráz a hideg.
2015. dec. 15. 10:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!