Milyen atlétban szoktak edzeni? Jó például egy sima fekete trikó, amit póló, vagy ing alá szoktak venni? Vagy az nem olyan, nen oda való?
Figyelt kérdés
2015. dec. 6. 23:24
1/12 anonim válasza:
Az edzés még mindig nem divatbemutató, bár így 2015ben ezt elég sokan képtelenek felfogni.
2/12 anonim válasza:
Kb. amit az első mond. Amúgy ha nem ordít róla, hogy alsótrikó (tehát nem fehér és barázdált) akkor teljesen ok.
3/12 Cortez70 válasza:
Én bármilyen trikóban leedzek, alsó trikóban is. :) Tökmindegy, nem divatbemutató.
4/12 anonim válasza:
Én valamikor szakadt pólóban is lemegyek edzeni, kit érdekel?
5/12 anonim válasza:
Pulcsiba edzek, melegen tartja az izuletet es amugy sem feszengeni jarunk a terembe.
7/12 A kérdező kommentje:
Nem feszengeni akarok, csak valamikor kva meleg van a teremben...
2015. dec. 7. 09:23
8/12 A kérdező kommentje:
Meg a borom miatt is. Az jo a boromnek ha minnel kevevsebb ruha van rajta, mé max 20 fok 😞
2015. dec. 7. 09:24
9/12 A#szilard válasza:
én az intimissimiben vettem 3pár trikót,és az megy :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!