Edzés közben nagyon izzadok lány létemre, nem ciki?
Figyelt kérdés
Heti 2x tudok lemenni edzőterembe, teljes testes edzést csinálok személyi edzővel de nagyon könnyen megizzadok, úgy mindenhol. És látszik is nagyon. Nem ciki szerintetek?2015. dec. 6. 11:09
1/13 Cortez70 válasza:
Az lenne ciki, ha nem izzadnál. Ha keményen edzel, akkor izzadsz. Mindegy, hogy nő vagy.
2/13 anonim válasza:
Dehogy ciki, ez teljesen normális! Mozogsz, kimelegszel és így hűti magát a szervezet. Vegyél fehér pólót, és úgy nem fog annyira látszódni.
3/13 anonim válasza:
Én is azokat érzem inkább cikinek, akik lejönnek és nem is csillan meg a verejték a homlokukon. Jó, van olyan ismerősöm, aki szinte nem is izzad, de, ha normálisan odateszi magát az ember, akkor bizony fog izzadni.
4/13 anonim válasza:
Nem ciki. Aki normálisan edz, az izzad. Rólam is patakokban folyik a víz, de sosem zavart, pedig én is nő vagyok.
5/13 Sunshinedoll válasza:
Mindenki izzad, az izzadás ugyanolyan fiziológiai folyamat, mint az emésztés meg a kiválasztás, nem ciki.
6/13 *Glissade* válasza:
Nem ciki, én is izzadós vagyok. Volt hogy a földön ültem és mikor felálltam: szivecske formájú volt az izzadság csíkom a földön. :D
Jó mi? :)
7/13 anonim válasza:
Glissade te olyan vagy mint egy elvarázsolt erdei állatka
9/13 anonim válasza:
Normális, de ha zavar, akkor vannak olyan anyagú (edző)ruhák, amiken nem (vagy legalábbis sokkal kevésbé) látszik.
10/13 *Glissade* válasza:
Pedig tök jó volt, mikor megláttam a szivecskét a földön; teljesen felvidított. :):D
Az edzés szeret engem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!