Melyik a jobb multivitamin?
Figyelt kérdés
Vitabolic vs Mega Daily One ?
Vitabolic vs Multi Pro Plus ?
Mind a 2 esetben érdekelne a válasz.
2015. dec. 5. 19:36
1/9 Cortez70 válasza:
A multi pro más kategória, sokkal összetettebb és nagyobb dózisú, mint a mások kettő. Drágább is.
A vitabolic és a mega daily kb egyforma, van amiben az egyik jobb picit és van amiben a másik. Hasonlítsd össze az összetételeket.
2/9 anonim válasza:
Nekem a Mega Daily+omega3 Bőven megteszi.Volt már 10000ft-os vitaminom is,nem sok értelme volt,csak citromsárgát pisiltem tőle,meg csípett is...
3/9 Cortez70 válasza:
És ki mondta, hogy nem teszi meg az olcsóbb? De attól még tényeket írtam, hogy a multi pro az összetettebb és nagyobb dózisú.
4/9 A kérdező kommentje:
Érdemesebb lenne a multi pro plust megvennem szerintetek?
2015. dec. 5. 19:56
5/9 Cortez70 válasza:
Figyelj, mindenki mást tanácsolna. Nekem most egy ideje a multi van és sokkal energikusabb vagyok. Más meg nem ajánlja, mint látod, mert neki nem volt változás erősebb vitaminnal. Neked kell ezt kitapasztalni.
6/9 A kérdező kommentje:
Értem. Köszönöm szépen a válaszod!
2015. dec. 5. 20:11
7/9 anonim válasza:
Én most leragadtam a builder pakk-nál, pluszban mégtöbb omega3-mal.
9/9 anonim válasza:
Mega daily véleményem szerint önmagában kevés. C vitamin mindenképp kell mellé, valamint ajánlott omega3, és ca-mg tablettával is kiegészíteni. Így 3 havi adag kijön 13-14 eft-ból. 17-ért meg kapsz 3 multi prot, ami mint írták, jóval összetettebb. Ha neked megéri az a +1000ft havonta, akkor multi pro. Ha nem, akkor mega daily, és azt egészítsd ki, első sorban C vitaminnal, másodsorban omega3, meg ca-mg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!