Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Miért nem fejlődik a karom?

OneHitGoHome kérdése:

Miért nem fejlődik a karom?

Figyelt kérdés

15 éves vagyok, 183cm 87kg. Testzsír úgy 18% körül:/

Nyáron kezdtem el edzeni.

Nyár végén mértem le elször a karom körfogatát 35cm.

Most jelenleg 36.8, de már lassan 1,5 hónapja semmit nem nőtt.

Nyár elején csináltam 5hétig az átmozgató edzéstervet. Az után pedig felosztotta nekünk személyiedző. Ott sem fejlődött rendesen a karom, a többi testrész elég szépen gyarapodott. Aztán bevezettük azt, hogy 1 kemény bicepsz edzés, és 2 bicepsz és tricepsz egy héten. + ugye a mell, hát, váll, láb, has stb.

2015. nov. 29. 20:36
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"36,8" !!!

Ez olyan megmosolyogtato.

Figyu, rajtad kivul mast nem nagyon erdekel, hogy hany centi a karod. 15 evesen meg korai szerintem is meg varni Kuklopsz karokra. Kitartas kell es jo par ev, hogy majd egyszer 40 fole kusszon ugy, hogy ne egy rud parizer formaja legyen, hanem erot is sugarozzon.

2015. nov. 30. 10:53
 12/12 anonim ***** válasza:

Kétkezes bicepsz+szűknyomás vagy tolódzkodás-húzódzkodás súllyal nehezítve.

E mellé mehet lórúgás, csigás letolás, homlokra engedés, bicepszre meg koncentrált és kalapács még. Étrended legyen, különben egy centit se nő.

2015. nov. 30. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!