Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Az vagy amit megeszel?

Az vagy amit megeszel?

Figyelt kérdés
Szóval, ha csirkét eszem akkor csirke leszek. Ha marhát akkor marha jó?:D

2015. nov. 28. 11:58
 1/3 anonim ***** válasza:
Jó.
2015. nov. 28. 12:10
 2/3 anonim ***** válasza:
Nem, ha te marhát eszel akkor is egy gyökér maradsz
2015. nov. 28. 12:32
 3/3 anonim ***** válasza:

Az egyik gond az, hogy akkor én most egy hatalmas petesejt vagyok vagy zöldség, esetleg bogyó? :)

Igazán sosem fogtam fel eme mondás értelmét. A testem lebontja az ételt apró építőkockákra, pl. aminosavakra (ezen a ponton már mindegy, mi volt az étel) és felépít belőle bármit, amit kell (izmot, glükózt az agyamnak, ha kevés szénhidrátot eszem, de lehet energiaforrás is, ha túl sok van belőle).

Jó, biztos azt jelenti, hogy ha hitvány dolgokat eszünk, akkor mi sem leszünk pengék, minőségi ételből épül igazán minőségi test (tápanyagot ugyan be lehet vinni sok gyenge minőségűból is, valószínűleg inkább a káros anyagokkal van baj), de ezzel együtt is elég torznak tűnik számomra eme kijelentés.

Na mindegy, egy csomó mondással nem értek egyet. Pl. az "Aki kíváncsi, hamar megöregszik" sem tudom, hogy rendelkezik valami értelemmel, szó szerint nézve inkább fordítva lehet igaz...

2015. nov. 28. 13:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!