Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tetoválás és kondizás?

Tetoválás és kondizás?

Figyelt kérdés
Szeretnék elkezdeni kondizni,fullba be van varrva a karom(váltól csúklóig) és eléggé vékony a kezem :D ha elkezdek kondizni nagy gáz lesz nem fog szétmenni a tetoválás? elég sokba került,csak azért kérdezem
2015. nov. 27. 18:15
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nagy átlagban az embereknek amúgy sem a karján reped szét a bőr, de akkor aggódjatok minden szarságon
2015. nov. 28. 10:01
 12/13 Sowilo ***** válasza:

Igen, a terembe járók minimum fele kokszol, és ez még egy elég jóindulatú becslés. A bőröd pedig továbbra is akkor reped, ha nem tudja követni a tömeged növekedésének gyorsaságát. Na jó, egyébként kicsit tényleg csúsztattam: nem muszáj kokszolni, az is elég, ha elkezdesz tömegelés címszó alatt minden szart összezabálni, és rövid idő alatt bezsírosodsz. Ebben az esetben is repedhet a bőr. De akkor térjünk vissza a kérdezőhöz: azt írja, "vékonyka a keze" - tehát valószínűleg ektomorf. Se zsírosodni, se izmosodni nem valószínű, hogy képes olyan mértékben, hogy repedjen a bőre. De ha mégis, akkor sem a karján fog. Őszintén: láttál már olyat, akinek pont a karja repedt?

Egyébként nincs tetkóm, csak nem bírom a baromságot.

2015. nov. 28. 18:42
 13/13 anonim ***** válasza:

Azt én sem bírom, de az olyan fasᴢarcokat sem, akik nem tisztelnek.

Nem tudom ironizáltál-e a koxos becsléseddel, de remélem azzal is tisztában vagy, hogy a koxolók hány százaléka szed valódi koxot, nem valami szemetet és hány képes olyan körülmények között szedni, hogy hatékony is legyen.

Konkrétan nekem reped és a volt edzőtársamnak a bicepsz belső oldalán. A srác nagyon jó genetikájú mezo, de soha nem sportolt, ezért neki is vékony volt a "keze". De most nem a karon a repedés a lényeg. Én egy Zyzz féle trendi divat tetkót képzeltem el a srácon, ami az egész vállat beborítja és még a mellkasra is rálóg. Az bőven érinti az olyan területeket, ahol repedni hajlamosak vagyunk.

Amúgy meg tényleg nem kell aggódni minden szarságon. Nyilván nem azt mondom, hogy edzéstől le fog rohadni a gyerek karjáról a tetkó. Én pont leszarom, hogy szét vagyok repedve, de hidd el egy olyan komplexusos valaki, aki szükségét érzi hogy telefirkálja az egész karját, az menstruálni fog ezen.

2015. nov. 28. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!