Tömegnövelés jó ez igy?
Figyelt kérdés
Edzés után beviszek 160g cht meg 40g fehérjét (rizs+ csirkemell) 80 kilómhoz plusz még beviszek edés utáni turmixal 50g gyors cht meg 40 g fehérjét. Az baj ha sok teljeskiörlésű kenyeret eszek? Sajnos nem tudom mással megoldani. Napi 5xch meg 2x fehérje megvan2015. nov. 25. 21:53
1/4 anonim válasza:
Ha tényleg tk és nem színezett fehérkenyér, akkor szerintem jó lesz ez így.
2/4 A kérdező kommentje:
Nem vagyok mintaétrenden minden nqgy eszek édességet és mindig próbálom bővíteni a étrendemet. Egy idő után ugyse megy mindenkiek a mintaétrend
2015. nov. 25. 22:45
3/4 anonim válasza:
A második válaszoló majdnem minden kérdés alatt ott van,és kb annyi esze van,mint egy félmarék döglött molylepkének.
[A válaszíró 19%-ban hasznos válaszokat ad.]
4/4 Lugo válasza:
Az egyik fehérjédet mindenképp reggelre időzítsd! A másikat edzés utánra, de ha rám hallgatsz szétszeded 3 részre: Reggel, edzés után, lefekvés előtt! A ch-t is oszd el sok részre, 80kilósan a szervezeted nem fog egyszerre feldolgozni 160gch-t..vedd ketté, 80g-ot simán feldolgoz. :) Amúgy a napi 80g fehérje kevés egy 80kg-os férfi számára. Próbálj meg 40-50g-al többet bevinni, esetleg lencse, tilápia, tengeri halak, halkonzervek vagy tojás segítségével. Én a ch-t is megemelném 30-40g-al, hogy biztosan jöjjön rád tömeg. :) A zöldségeket se hagyd ki, az ásványi anyagok is legalább olyan fontosak mint a fehérje vagy a ch. Minél többször étkezel, lehetőleg kisebb mennyiséget (ne lakj jól) annál több tápanyagot tud hasznosítani a szervezet és így el van látva egész nap. Remélem segítettem :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!