Beteg voltam és másfél-kettő hétig nem edzettem. Fogytam is 2-3 kg-ot. Mindenből gyengültem kb 3 ismétlést. Gyorsan vissza fog jönni amit vesztettem?
Figyelt kérdés
Amikor beteg voltam abban az 1 hétben kajálni se tudtam rendesen. Mert egyszerűen nem bírtam. Csak a fehérjebevitelre tudtam figyelni nagyjából.2015. nov. 21. 16:37
1/3 anonim válasza:
hát sajnos ez így működik,de ne félj ha rendesen fogsz edzeni és odafigyelni a kajára is ,gyorsan vissza fog jonni.De rögtön betegség után azért ne csinalj nagyon kemény edzést.
2/3 anonim válasza:
Egyrészt nincs mit tenni, nyilván betegen nem teszed oda magad e téren, nem is tudod.
Pár hét nem a világ, azonkívül van az a dolog, hogy ha már korábban izmosabb voltál, könnyebb visszatérni arra a szintre, mint amikor először állsz neki :)
Az se tuti, hogy optimális állapotban vagy a betegség után, akár az idegrendszered is visszafoghat, a tudat, hogy elszoktál tőle, bármi. Ilyen kis kihagyás miatt semmiképp sem aggódnék.
3/3 anonim válasza:
Vissza. Nem 2 nap alatt ugyan, de kb. ugyanannyi idővel lehet számolni amennyi kimaradt. Én igy tapasztaltam. Ha csak ismétlésben gyengültél súlyokban nem, az inkább az elszokástól van. 2 hét alatt amúgy is van valamennyi visszaesés betegség nélkül is. 2 hét és a régi vagy, még erősödni is fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!