Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesési problémák » Középidőtől kezdve a combhajla...

Középidőtől kezdve a combhajlatnál mindig szurkál kb másfél hétig. Ovu?

Figyelt kérdés

petefészektől lefelé és csak jobb oldalon.Aztán elmúlik és következő ciklus közepétől újból.

Amikor clostilbegytet szedtem pár éve, akkor még dudor is kialakult ugyanitt, majd az is elmúlt ciklus végére. Összefügg az ovulációval? Esetleg nincs tüszőrepedés, azért fáj ilyen sokáig? De miért ott lent és nem a petefészeknél?

2015. júl. 31. 12:39
 1/2 A kérdező kommentje:

találtam egy választ a kérdésemre: Egyes nőgyógyászok felfigyeltek arra is, hogy az ovuláció idején számos nő a lágyéki nyirokcsomók duzzanatáról számol be. A borsónyi-mogyorónyi nyirokcsomók általában a nyúlós, tiszta hüvelyi váladék megjelenésével egy időben válnak tapinthatóvá, majd, amikor elmúlnak a termékeny napok, visszahúzódnak.

A kérdés így módosult: másnál is volt ilyen. nekem nem múlik el pár nap alatt, hanem másfél hétig kitart!

2015. júl. 31. 13:14
 2/2 anonim ***** válasza:
ez nem az!
2015. aug. 2. 13:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!