Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudnátok tippet adni, hogyan...

Tudnátok tippet adni, hogyan tömegeljek ha nincs penzem konditeremre és súlyzókra?

Figyelt kérdés
20 éves lány vagyok . Nagyon vékonynak tartom magam szeretnék felszedni pár kilot,kb 5 kg rol lenne szó . Sajnos konditeremre nincs penzem,a sulyzok ára is az egekbe van. Van valakinek valami "házi"módszere a sulyzók helyettesítésére? Egyébkén az edzés tervel és étrendel tisztába vagyok csak egy valamit nem tudok megtalalni sehol ,hogy én jelenleg 50 kg vagyok es akkor hány kg os sullyal kene neki kezdenem?

2015. nov. 17. 15:32
 1/10 anonim ***** válasza:
Ha csak felszeretnél szedni pár kilót, egyél mint a disznó és még edzened sem kell. (tényleg)
2015. nov. 17. 15:41
 2/10 anonim ***** válasza:

Ha izmot akarsz felszedni, de nincs pénzed súlyzókra (bár szerintem egy 3-5 kg-s párt beszerezni nem nagy összeg), akkor marad a fekvőtámasz, torna.

Ha meg csak nem akarsz vékony lenni, akkor azt az előző leírta.

2015. nov. 17. 15:51
 3/10 anonim ***** válasza:
10 e ft 2 sulyzo egy lánynak több mint elég a kaja meg ott kezdödik kb h 30-40 e nem tom h arra h lesz akkor pénz
2015. nov. 17. 16:00
 4/10 Polipeter válasza:
ha többet eszel és közben tornázol is nem hízni fogsz, hanem izmosodni (fekvőtámasz, guggolás, futás, intenzív hosszú séta)....
2015. nov. 17. 16:06
 5/10 A kérdező kommentje:
Genetikailag ugy vagyok beállitva,hogy megehetek egy lovat akkor se fogok hìzni. :( Ezért gondoltam a tömegnövelö edzésre mert akkor izom formajaba jon fel ram legalabb valami. Pl vastagabb combot,vádlit szeretnék, a fenekem formájával nincs gond de jo lenne ha kicsit megnagyobbodna,a felsõ testemmel nincs gond a mellem ugyse lesz nagyobb semmitol.
2015. nov. 17. 16:31
 6/10 anonim ***** válasza:
Szerintem örülj neki, hogy ennyire nem hízol, a legtöbb nő ennek nagyon örülne. Milyen magas vagy amúgy?
2015. nov. 17. 16:46
 7/10 A kérdező kommentje:
Nem orulok mert mindenki azzal zaklat ,hogy miert nem eszek eleget,miert vagyok ilyen vekony. Joo tenyleg szerencsesnek tartom magam mert szerencsere feszes a borom,es tenyleg annyit eszek amennyit akarok. 165 cm vagyok. De tenyleg csak 5 kg akarok felszedni max. Egy kicsivel se tobbet es ezt persze izomba. Szamomre ez a + 5 kg mindig alom volt mert sose tudtam 1 kg nal tobbet felszedni .:( 51 kg nal meg soha nem voltam tobb. Nekem tenyleg csak arra a par kg ra lenne szükségem. Az a baj h sokszor nem figyelek az etkezesre,nem vagyok jo étvágyu sajnos igy ha nem figyelek sokszor hagyok ki etkezeseket. Tegnap otta elkezdtem figyelni ,hogy eleget egyek. Probalom tartani ezt .
2015. nov. 17. 20:03
 8/10 A kérdező kommentje:
Ilyenek vagyunk mi nők. Sehogy se Vagyunk tökéletesek magunknak :)
2015. nov. 17. 20:08
 9/10 anonim ***** válasza:
Fegyencedzés könyv és street workout tutorial-ok alapján elkezdhetsz edzeni otthon is.Az izoláláshoz pedig vehetsz gumikötelet az nem drága és egy darabig helyettesítheti a kézi súlyzót.
2015. nov. 17. 21:24
 10/10 anonim ***** válasza:
Www.otthoniedzes.hu Pont neked szol
2015. nov. 18. 07:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!