Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Biotech vs. Scitec?

Biotech vs. Scitec?

Figyelt kérdés
A legtöbb embernek itt Magyarországon, miért csak a Scitec és a Biotech márka létezik, ha kondizáshoz kiegészítőt keres. Leginkább az a probléma velük, hogy amerikai márkának állítják be magukat, közben meg magyarok és az áraik is olyanok, mintha nemzetközi márkáknak.

2015. nov. 15. 21:03
 1/8 anonim ***** válasza:
Hm..nem tudom. :) Én mind2 párti vagyok,bár a mostani fehérje akció jól jött..beismerem. :D Am azért mindenki ezt a 2 boltot pártolja mert a legjobb médiája van és "megbízható". :)
2015. nov. 15. 21:07
 2/8 anonim ***** válasza:
Meg mert van amelyik tejport árul nem épp a legjobb dolog azt iszogatni
2015. nov. 15. 21:11
 3/8 anonim ***** válasza:
Inkább scitec.
2015. nov. 15. 21:16
 4/8 anonim ***** válasza:
Azért nem éppen magyarok.
2015. nov. 15. 21:51
 5/8 anonim ***** válasza:

Azért a biotech/scitec duón kívül óriási választék van, akik biztos nem tejport árulnak. Nem apróhirdetésből kell fehérjét venni, hanem normális boltból, és akkor nincs ilyen gond. Ott a myprotein, MHN, stillmass, és még ezen felül a rengeteg külföldi, nagy márka: BSN, Dymatize, Muscletech, stb. Lehetne sorolni egy darabig.

A két magyar cégnek jó a marketingje, sokan szerintem nem is ismernek mást. Fizetnek a testépítő weboldalaknak, hogy az ő cuccaikat nyomassák, pl. builder - scitec.

2015. nov. 15. 22:15
 6/8 anonim ***** válasza:
Azért ez a márka létezik, mert a legtöbb városban csak ezek van. Persze aki utánanéz, az rendel netről fele annyi pénzért, de a legtöbb embernek egyszerűbb csak bemenni a boltba.
2015. nov. 16. 08:11
 7/8 anonim válasza:
myprotein :D
2015. nov. 16. 20:28
 8/8 anonim ***** válasza:

4: Jó, a Scitec többségi részét megvették Zsolti bácsitól, így már nem egészen magyar tulajdon, de ettől még magyarnak tekinthető.

A Biotech pedig egy az egyben magyar, ha jól tudom. Bár elég nehéz ezekről pontosan kideríteni. Persze alapítanak az USA-ban is valami céget, hogy az egyszerű prosztó azt higgye, menő USA cuccot iszik.

2015. nov. 17. 15:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!