Ki hány éve űzi ezt a sportágat? Van aki esetleg versenyeken is részt vesz?
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 16:44
11/26 anonim válasza:
Ja, esztétikus, de ez nem te vagy, hanem a netről loptad.
12/26 A kérdező kommentje:
Mi????Mi van veled srác???
2015. nov. 14. 18:53
13/26 A kérdező kommentje:
Tessék,kiszaladtam és csináltam egyet...De ez már vicc,az előzőben is ezzel piszkáltak. [link] Itt más a fény,remélem felfogható. :D
2015. nov. 14. 18:57
14/26 anonim válasza:
Szép próbálkozás, azonban ez is csak egy lopott kép. Egy facebook idővonalról szedted.
Tudod, honnan jöttem rá? A linkből. A kepfeltöltes.hu-ra feltöltött képek öröklik a fényképnek a címét. Ha ezt azzal a apple lófasszal lőtted volna, akkor "DSC_78", vagy valami hasonlóan felépített kéne, hogy legyen a címe. Azonban, ennek a képnek a feltöltés előtt a neve a linkből láthatóan "12231564_10203532998444875_120225056_n" volt. Ha a facebook-ról töltesz le egy képet, annak lesz ilyen a neve.
15/26 anonim válasza:
Svájci Nigának igaza van. Gabszar azt hittük gangsta vagy, de ez nagyon nem vagyon jól így tesó. Így nem leszel ßuzique...
16/26 anonim válasza:
Az ilyen kummantásokért a Groove Streeten az OG-k már rég lezúzták volna a segged egy félméteres harci dildóval. Bitch-ass madafaka...
17/26 anonim válasza:
Big Smokeot is felhúzta CJ kotonnak, mert áruló kamugép volt. Izmos képeket posztolt Facen, fikázta Pumped Gabot, közbe meg dagadt volt, mint az állat. A végén Syntholba fojtották az Ódzsík.
18/26 anonim válasza:
Na jó, ezt nem lehet űberelni. :DDD
20/26 anonim válasza:
Csajoknak jó lesz de ahova te menni akarsz az a homár kategoria mondjuk neked amugy se erőséged a láb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!