Ki hány éve űzi ezt a sportágat? Van aki esetleg versenyeken is részt vesz?
Figyelt kérdés
2015. nov. 14. 16:44
1/26 anonim válasza:
4 éve, komolyabban két éve. Verseny nem érdekel.
3/26 A kérdező kommentje:
Èn Men's Physique kategóriában szeretnék indulni 2 év múlva. :)
2015. nov. 14. 16:52
4/26 anonim válasza:
Régebben komolyan edzettem suli mellett (16-17 évesen), de a táplálkozás nem igazán volt előnybe részesítve. Mindig is szerettem ezt a sportot. Február óta újra elkezdtem kicsit komolyabban figyelek a kajára, és ezáltal szeretném megállás nélkül folytatni ezt az életvitelt. :D Versenyről szó sem lehet, állapot sincs még a közelben sem és amatőr szinten értettem. :D 22/f
2 év múlva man physikcs? :D Egy képet dobnál fel anonimban? :D
5/26 anonim válasza:
Nem hallottam még olyanról, hogy Men's Physique. Szerintem te a Men's Вuique-ra gondolsz.
7/26 anonim válasza:
állj már le tesa még a beszolast is elrontod XD
bunny követö vagy latom
8/26 anonim válasza:
Forrt is az agyam, hogy elkúrtam. Pedig még cirill "B" betűt is kopiztam, hogy engedje kiírni, a z-t meg elfelejtettem visszarakni.
Jól látod, homie.
10/26 A kérdező kommentje:
Nekem sokkal esztétikusabbnak tűnik mint a 100-130 kg-s nagy emberek kategória.Nyílván nem fogok 1 tonnával lábtolózni mint Ronnie Coleman,de ez nem is cél.. :D
2015. nov. 14. 18:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!