Szerintetek ennek folytonos csinálásával mit érhetek el? Bővebb lent.
Figyelt kérdés
Ha állandóan minden nap minimum 50 felülést megcsinálok, illetve mellette eljárok tegyük fel, futni, sportolni (értem ezen a focit), mit várhatok a közel jövőben? Esetleg ha már jobban bírom a felülést emelem a számát.2015. nov. 13. 23:07
1/16 anonim válasza:
Persze hogy emelheted az ismétlésszámot. Hiszen csak azzal érsz majd el fejlődést.
2/16 A kérdező kommentje:
Értem, de ezzel milyen fejlődést várhatok a közel jövőben? Tegyük fel, milyen testrészek stb.
2015. nov. 13. 23:27
3/16 anonim válasza:
Például az ágyéki csigolyák kopását.
4/16 A kérdező kommentje:
Akkor esetleg még mit ajánlotok olyan edzést, amit házilag lehet csinálni és a közeljövőbe hasznos lehet?
2015. nov. 14. 00:14
5/16 anonim válasza:
Inkább a hasprést ajánlják, de ha emellé még futsz, akkor mi lesz pl. a karjaiddal, válladdal, melleddel...etc.? Ott is elég fontos izmok vannak...
Végezz inkább teljes testes edzést s persze az étrend sem mellékes.
Mi egyáltalán a célod?
7/16 anonim válasza:
5-ös, a kérdező szeintem focista, ne várd tőle, hogy ő tudjon a felsőtestről is..
megvan a 40kilóhoz a kockahas meg a zselés haj aztán ő már raj:D
8/16 A kérdező kommentje:
Nem vagyok focista, csak hobbiként űzöm elég sűrűn. Igazság szerint a cél az egy kicsit az izmosodás, és egy kicsit a fogyás. Jó lenne szinte mindenhol izmosodni egy kicsit, házi módszerként mit ajánlatok? Milyen gyakorlatokat milyen mértékbe stb?
2015. nov. 14. 11:25
9/16 anonim válasza:
Nézz Youtubeon Street Workout videókat, ott láthatsz gyakorlatokat.
Egyébként, fekvőtámaszok, tolódzkodás, két szék között tolódzkodás, hasprés, különböző gyakorlatok hasra, ilyenek is vannak Youtubeon. :D
Plusz van több féle húzódzkodás is.
Hajrá. :)
10/16 anonim válasza:
De ha van egykezes súlyzód, akkor azzal már tudsz vállra is, csuklyára is edzeni, bicepszre is még, stb. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!