Fehérjetartalma 95%. A 100g 95%-a fehérje. Ezt pontosan hogy kell érteni? Hány g fehérje van benne?
Figyelt kérdés
2015. nov. 13. 11:16
3/9 anonim válasza:
Ezekután képzeld el, hogy egy ilyen ember mit művel mikor edz.
6/9 anonim válasza:
Na álljunk meg egy pillanatra. Vannak olyan fehérjék, amelyeknek a dobozán van, hogy 100%. Közben ez a százalék nem azt jelenti, hogy az a "por" ami benne van az 100%-ban fehérje, hanem csupán azt, hogy ami fehérje van benne (mindegy mennyi) annak 100%-a tejsavó fehérje. De attól lehet 80% fehérje tartalmú is a por, csak ami a fehérjéből benne van, annak 100%-a tejsavó fehérje, tehát más típusú fehérje nincsen benne. De parasztvakításnak több, mint tökéletes :D
De ha ennél egyszerűbb a probléma, amit a kérdésből ki tudok szedni, akkor hogy mondjam "elég alacsony szellemi színvonalon állsz". Nyilván meg sem értetted amit el előzőekben írtam, ha tényleg ilyen vagy, de mindegy, legalább mások is tanulhatnak belőle.
8/9 anonim válasza:
Még megértem, hogy ha 120 g-nak kérdezi a 95%-át, mert ahhoz már általános iskolás anyag. De pont 100 g-nak megkérdezni? Hát ezen tudok túllépni... Szerintem kamu ez a kérdés. Ennyire nem lehet helyből valaki ilyen hülye. Ennek már neki kell futni :D
9/9 anonim válasza:
Nyisd fel a dobozt és nézd meg, hogy fehér-e. Ha barna, sárga, vagy egyéb színű, akkor átbasztak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!